beige_køkken_designa

Mærk roen og den hjemlige varme i et beige køkken

Blødt, lyst og lækkert. Sådan føles det at møde vores beigefarvede køkkener.
Enkelt, men alt andet end kedeligt.

Beige bringer lethed, lys og en hjemlig stemning

Drømmer du om et køkken, der er enkelt og indbydende, roligt for øjet og samtidig moderne? Den følelse kender vi godt. Hos Designa elsker vi farvede køkkener - og én af favoritterne er trendfarven beige. 

Hvor det hvide køkken kan virke skarpt og måske en tand for koldt, så er et køkken i beige mere naturligt, blødt og imødekommende. Det fantastiske ved en farve som beige er, at den er tilpas afdæmpet til, at den ikke tager for meget fokus, men skaber samtidig en rar stemning af hjemlig varme. 

Det er enkelt, men alt andet end kedeligt.

Hvidt køkken
hvidt_koekken

Træ, stål eller marmor? Alle materialer kan med beige

Det er sammensætningen af materialer, bordplade, greb og armaturer, der sætter prikken over i’et i dit nye, farvede køkken - for her har du virkelig mulighed for at gøre rummet til jeres. Derfor er det vigtigt, at I gør jer tanker om, hvilke behov I har, men også hvilken stil køkkenet skal harmonere med. 

Beige er en farve, som let samarbejder med andre farver og materialer, uanset om du er til egetræ og stål eller marmor og messing - eller en kombination heraf. Måske er du vild med arvestykker eller danske designklassikere? Der er heldigvis ingen facitliste på, hvilke farver der passer til hvad! 

Farver kommer og går, men dit køkken består - så for dig, der vil have et køkken, der har en god og enkel grundfarve, der er let at style, er beige en vinder. 

Vil du læse mere om detaljerne, der skaber dit køkken, så kan du blive klogere på de mange køkkenelementer her

Hvide køkkener i mange varianter
Hvide køkkener i mange varianter
hvidt_koekken_designa_natur

Sæt kulør på dit nye køkken med Color by Designa

Farver i køkkenet vinder større indpas, og når du skal vælge køkkenfarver, er der mange veje, du kan gå.
I vores Color by Designa-kollektion finder du smukke nuancer, der taler til dig, som elsker at skabe rum med farver. Farveskalaen bevæger sig fra hvide, beige og sandfarvede pasteller til dybe nuancer af grå, blå og grønne farver. 

Hver farve har sin karakter - så det er op til dig at gå med den, der sætter rammen om det køkkenliv, du og din familie drømmer om. 

Er du til det dramatiske eller blide farvevalg? En farve som beige vil favne dit nye køkken i en oase af naturlig lethed og lys.

Oplev serien 'Color by Designa'
beige_koekken_varianter
beige_koekken_designa

Vi hjælper dig i mål med køkkendrømmen

Dit køkken danner rammen om mange af de gode, vigtige stunder i dit liv. Derfor tager vi vores rådgivning meget seriøst. 

Bliv klar til et gratis og uforpligtende møde med en af vores køkkenkonsulenter - og forbered dig på spørgsmål, for dem stiller vi mange af. Vi vil nemlig gerne lære dig og din families behov og rutiner godt at kende, så vi i fællesskab kan designe det helt rigtige køkken til jeres liv.

Book et møde her
Classic by DESIGNA - beige køkken
Classic by DESIGNA - beige køkken

Find din lokale Designa butik

Én ting er at kigge på køkkener online. Noget helt andet er at opleve et køkken i virkeligheden. Mærke materialerne. Opleve farverne. Prøve de mange funktioner af.  

Så hvad venter du på?  

Vi glæder os til at byde dig velkommen i en af vores mange Designa butikker rundt omkring i Danmark.

Find din nærmeste Designa butik
Find din lokale DESIGNA butik
Find din lokale DESIGNA butik