groentkoekken_designa

Giv dit hjem sjæl, karakter og ikke mindst ro med et grønt køkken

Til dig, der elsker at skabe leverum med farver.   

Drømmer du om et grønt køkken?

Måske har du ikke turde sige det højt til nogen endnu. Måske ikke engang dig selv. For en ting er at fantasere om udtrykket og elegancen ved et grønt køkken, noget andet er at træffe den endelige, ”dristige” beslutning og faktisk gøre det. 

Men hvorfor ikke? De farverige køkkener flytter ind i flere og flere danske hjem, så hvorfor skulle dit være undtagelsen, når nu du har et bankende grønt køkkenhjerte. 

Husk på, at der er en lige så stor sandsynlighed for, at du vil fortryde en smule, hvis du vælger den ”sikre”, neutrale vej, når din køkkendrøm nu var grøn… og ikke hvid. 

Drømmen om et grønt køkken
Drømmer du om et grønt køkken?

Køkkener i mange grønne varianter og udtryk

Ikke to grønne køkkener er ens. De kommer i mange nuancer og udtryk, og det er helt op til dig, hvordan det grønne tema skal sættes i spil. Du kan sagtens lade den grønne farve stå alene, for måske er din køkkendrøm olivengrøn lige fra skabs- og skuffefronter til bordplade og vægfarve.

Men farven grøn er også fantastisk at kombinere med andre naturfarver og materialer som mørkt og lyst træ, messing og stenbordplader. På den måde kan du understrege et mere naturligt og harmonisk udtryk i dit køkken. 

Det har ikke den store betydning, om du er til et klassisk, moderne eller urbant køkkenudtryk, når du drømmer om et grønt køkken. Tværtimod er den grønne farve med til at understrege køkkenstilen og udtrykket. Forestil dig et klassisk landkøkken. Først med grønne fronter og nu hvide. Hvilket et af de to, tænker du, gør størst sansemæssigt indtryk?    

Bliv helt klar til køkkenmøde med os
Køkkener i mange grønne varianter og udtryk
Køkkener i mange grønne varianter og udtryk
groentkoekken_designa_natur

Grønne køkkener virker beroligende

Grønt er godt for kroppen såvel som sindet, og mange mennesker tiltrækkes instinktivt af den grønne farve. Måske fordi grøn leder tankerne hen på naturen, harmoni, sundhed og ikke mindst ro. Det er faktisk videnskabelig dokumenteret, at grøn har en beroligende og afstressende effekt på mennesker. 

Flere familier har en hektisk hverdag, hvor deadlines og aftaler trækker dem på kryds og tværs af jobs, institutioner, skoler og fritidsaktiviteter. Derfor er det grønne køkken måske ikke så dristigt et valg endda? For hvem kunne ikke godt bruge at trække naturen og roen med ind i hjemmet i form af en grøn køkkenoase, hvor sindet intuitivt finder ro og fordybelse. 

Grønne køkkener virker beroligende
Grønne køkkener virker beroligende

Grønt køkken, blåt køkken eller et helt tredje?

Der er mange muligheder, når man drømmer om et nyt, grønt køkken. Måske er du ikke helt afklaret med farven endnu, men bare i gang med at sondere udtryksmulighederne? Det grå køkken giver ligeledes masser af sjæl og karakter til hjemmet. Det samme gør sig gældende med både sorte og hvide køkkener. 

Du kan også besøge Christinna og Kamillas smukke, blå DESIGNA-køkken, som byder på en mørk og minimalistisk køkkenoplevelse med silkebløde fronter. Oplev det blå Silk by DESIGNA-køkken lige her.   

Silk by DESIGNA - blåt køkken
Silk by DESIGNA - blåt køkken
groentkjoekken_designa_natur

Find inspiration dit grønne køkken

Lad dig inspirere af, hvordan andre har udlevet deres grønne køkkendrøm. For måske har du en fornemmelse af, at et mørkegrønt køkken er lige dig. Men du er måske usikker på, hvordan det skal det kombineres med bordplade, vægfarve og armatur?  

Find inspiration og søg løs på apps som Pinterest og Instagram – og her på siden.  

Vores dygtige køkkendesignere glæder sig også til at hjælpe og vejlede dig, når du er klar til dit første køkkenmøde. 

Book møde med en køkkenkonsulent
Find inspiration til dit grønne køkken
Find inspiration til dit grønne køkken

Købsprocessen hos Designa

Hos Designa ved vi, at det at vælge nyt køkken er en proces fyldt med drømme, overvejelser, praktik - og masser af spørgsmål. Vi står klar til at hjælpe dig hele vejen.  

Fra de indledende snakke og inspiration til planlægning af dit nye køkken og montering i dit hjem.  

Book dit køkkenmøde i dag og kom et skridt nærmere dit nye køkken.  

Book dit møde her
blank
Book et moede med en DESIGNAkonsulent

Find din lokale Designa butik

Én ting er at kigge på køkkener online. Noget helt andet er at opleve et køkken i virkeligheden. Mærke materialerne. Opleve farverne. Prøve de mange funktioner af.  

Så hvad venter du på?  

Vi glæder os til at byde dig velkommen i en af vores mange Designa butikker rundt omkring i Danmark.

Find din nærmeste Designa butik
Find din lokale DESIGNA butik
Find din lokale DESIGNA butik