Køkkengreb

Hvilke køkkengreb skal du vælge?

Dit valg af greb til køkkenet har ikke blot betydning for helhedsindtrykket, men også for den daglige gang i køkkenet.

Grebene skal stilmæssigt match dine køkkenskabe og køkkenlåger, og samtidig passe til, hvordan du bruger køkkenet. 

To overvejelser, når du vælger greb

Når du skal have et nyt køkken, er der flere ting, du skal overveje. For de fleste er valg af køkkengreb ikke det vigtigste punkt i køkkenplanlægningen. Alligevel er der især to ting, du skal tage højde for, når du vælger nye køkkengreb:

 • Hvilken køkkenstil skal grebene passe til?
 • Hvordan er dine arbejdsgange i køkkenet?

Få styr på køkkenplanlægningen.

Få styr på køkkenplanlægningen
Køkkengreb
Køkkengreb
Tag hånd om detaljerne

Små detaljer gør ofte en stor forskel. Dit valg af køkkengreb er ikke nogen undtagelse. De giver nemlig mulighed for at fuldende stilen i køkkenet, men køkkengreb kan også højne funktionaliteten med en brugervenlig placering der, hvor hånden automatisk søger hen.

 

Se vores udvalg af køkkengreb
Tag hånd om detaljerne
Tag hånd om detaljerne
Hvilke greb passer til din stil?

Smag er forskellig. Heldigvis. Derfor er der heller ikke en bestemt type køkkengreb, som passer til en specifik køkkenstil – det er, og vil altid være, en smagssag.

En fordel ved omhyggeligt at vælge greb til køkkenet er dog, at de har en overraskende stor betydning for det samlede udtryk. Det betyder, at du kan understrege din stil i køkkenet, uanset om din stil er farverig, klassisk eller landlig.

Hvilke greb passer til din stil?
Hvilke greb passer til din stil?
Hvordan bruger du køkkenet?

Tænk gerne over, hvordan du bruger dit køkken, når du vælger køkkengreb. Skal du ofte i et tungt højskab? Har du en tung skuffe, hvor du opbevarer alt porcelænet? Eller har du et ønske om hvidevarer, hvor køleskabslågen er en integreret del af køkkendesignet?

Hvis det er tilfældet, er det ikke altid hensigtsmæssigt med et lille knopgreb. I stedet skal du vælge et køkkengreb med et større håndtag, som bedre egner sig til lågens vægt.

Få råd om valg af køkkenskabe
Hvordan bruger du køkkenet?
Køkkengreb
Perfekt til fornyelse

En anden ikke helt uvæsentlig fordel ved køkkengreb er, at de er nemme skifte - og de koster heller ikke alverden. Det gør greb til køkkenet til et effektfuldt redskab, hvis du ønsker at renovere dit køkken eller give det et nyt, frisk pust.

 

Fornyelse eller renovering?
Perfekt til fornyelse
Perfekt til fornyelse
Køkkengreb i forskellige stilarter og materialer

Hos Designa er der frit valg på alle hylder, når det gælder greb til dit køkken. Bølgegreb, knopgreb, stanggreb – eller måske en minimalistisk profilskinne. Vi har et stort udvalg af greb i forskellige stilarter så uanset, om du er til den klassiske, romantiske, moderne eller minimalistiske stil, kan du finde køkkengreb, der passer til.

Vores greb findes i forskellige materialer som f.eks. stål, aluminium, messing, træ og læder, så du kan få præcis det udtryk, der fuldender dit køkkens design.

Du kan selvfølgelig bruge vores greb til både køkken, bad og garderobe og på den måde skabe sammenhæng i din boligindretning.

Køkkengreb i forskellige stilarter og materialer
Køkkengreb i forskellige stilarter og materialer
Axis by DESIGNA – nytænkning af køkkengreb

Axis by Designa er en moderne nyfortolkning af det klassiske køkkengreb. Grebet gør det endnu nemmere at skabe et personligt køkken, som både er yderst brugervenligt og stringent i design og udtryk.

Axis køkkengrebet er udformet som elegante skinner/profillister i enten børstet aluminium, sort eller hvid. Grebet har et stringent formsprog, som er inspireret af det klassiske koordinatsystem med X- og Y-akser.

Resultatet er et skarpt og rent designsprog med høj funktionalitet og et tydeligt nordisk udtryk. Oplagt til dig, der ønsker et innovativt alternativ til de klassiske køkkengreb.

Udforsk Axis by DESIGNA her
AXIS køkkengreb
AXIS køkkengreb
Axis er grebet til det grebsløse køkken

Med Axis profilerne som køkkengreb får du en enkel og smart gribeliste, der gør det let at åbne skuffer og låger og eliminerer behovet for ”klassiske” greb. Eller sagt på en anden måde: Du får et minimalistisk greb til det grebsløse køkken.

Du kan anvende Axis by Designa greb til et væld af køkkenlåger, skabslåger og skuffer fra Designas store sortiment. Det giver dig maksimal frihed til at give det moderne køkken lige netop det look, du drømmer om.

Axis grebene kan du bruge på tværs af både køkken, bad og garderobe. Det giver dig optimal mulighed for at skabe et gennemgående og stringent udtryk på tværs af nogle af hjemmets vigtigste rum.

Axis køkkengreb
Axis er grebet til det grebsløse køkken
Skab sammenhæng i boligen

Det er ikke blot i køkkenet, at greb er et effektivt værktøj til at modernisere boligen. Det samme gælder for badeværelset og garderoben. Overvej derfor, om det vil give mening også at skifte greb de steder. Det skaber en sammenhæng i boligindretningen og er både prisvenligt, effektfuldt og overkommeligt.  

Ønsker du hjælp til indretningen, kan du bestille et uforpligtende møde med en af vores indretningseksperter.

 

Book et gratis møde
Axis køkkengreb
Skab sammenhæng i boligen

Find din lokale Designa butik

Én ting er at kigge på køkkener online. Noget helt andet er at opleve et køkken i virkeligheden. Mærke materialerne. Opleve farverne. Prøve de mange funktioner af.  

Så hvad venter du på?  

Vi glæder os til at byde dig velkommen i en af vores mange Designa butikker rundt omkring i Danmark.

Find din nærmeste Designa butik
Find din lokale DESIGNA butik
Find din lokale DESIGNA butik

Brug for hjælp?

Find din nærmeste Designa butik eller kontakt os herunder

Find butik Skriv til os

Der findes kun gode spørgsmål

 • Prisen på dit nye køkken er individuelt - ligesom din smag, dine behov og til- og fravalg.
   
  Vores køkkenrådgivere stiller spørgsmål og lytter til dine køkkendrømme og behov og vi tager altid udgangspunkt i dit budget. Se priseksempler her
 • Prisen på montering af køkken er individuelt og afhænger af køkkenets størrelse og omfang.
   
  Prisen afhænger ligeledes af om vi skal stå få el og vvs installationer i forbindelselse med monteringen af køkkenet.
   
  Hos Designa giver vi altid en fast pris på monteringen, så der ikke opstår nogle overraskelser.
 • Selvfølgelig! Designas garanti er blandt markedets bedste.
   
  Hos Designa lægger vi stor vægt på kundernes tryghed – også efter køkkenet er taget i brug.
  Du får 25 års garanti på skuffer, skinner og hængsler – samt alle bevægelige dele. 10 år på skabe og låger, og 5 år på bordplader. Læs om vores garantier her.
   
 • Når vi har designet formen på dit nye køkken, så ser vi sammen på, hvilket inventar som passer bedst til dine behov i køkkenet. Vores køkkenrådgivere stiller de rette spørgsmål og lytter til dine køkkendrømme og behov og vi tager altid altid udgangspunkt i dit budget. Blive inspireret til de rette valg for dig her