Køkkenindretning

Køkkenindretning

3 vigtige arbejdspladser og en masse hygge

Vi elsker hyggen ved at lave mad sammen – også når vi har gæster. Det skaber et varmt fællesskab at hakke, snitte og bage, mens snakken går. Vi bruger i det hele taget mange flere timer i køkkenet end for 10-15 år siden. Vi tjekker mails på iPaden, ser nyheder på fladskærmen, og hjælper ungerne med deres lektier. Alt det skal vi have mere plads til – ofte på de samme kvadratmeter – når vi indretter nyt køkken. Plus ekstra skuffer og hylder til alle de køkkenmaskiner, vi ejer i dag.

De nye tider stiller derfor nye krav til køkkenets tre arbejdspladser:

 1. Vaske og skylle
 2. Snitte og skære
 3. Koge og stege

Vaske og skylle
Vi tilbringer langt det meste af tiden i køkkenet ved vasken. Det er derfor en god ide at anbringe den, så I kan stå med front mod rummet, hvor familien og gæsterne er. Sørg også for god plads omkring vasken, så I nemt kan lægge skyllede madvarer fra jer.

Snitte og skære
Indret en god, stor tilberedningsplads, hvor I kan være flere om at skære, hakke, snitte, ælte og røre på én gang. I skal ofte bruge vand til dette, så anbring vasken tæt på tilberedningspladsen. Køleskabet bør også være tæt på, så I sparer en masse skridt. Husk i øvrigt at have fri bordplads ved siden af køleskabet, hvor I kan stille madvarer.

Koge og stege
Vi bruger ikke nær så meget tid ved kogepladsen som før i tiden, men husk at have nok albuerum og et sted at stille varme gryder ved kogepladsen.

Book et møde med en konsulent

Book et uforpligtende møde med en af vores konsulenter. Få en god kop kaffe og en snak om mulighederne for nyt køkken, bad eller garderobe.

Book dit møde her
Book et møde med en konsulent
book møde

Find din lokale Designa butik

Én ting er at kigge på køkkener online. Noget helt andet er at opleve et køkken i virkeligheden. Mærke materialerne. Opleve farverne. Prøve de mange funktioner af.  

Så hvad venter du på?  

Vi glæder os til at byde dig velkommen i en af vores mange Designa butikker rundt omkring i Danmark.

Find din nærmeste Designa butik
Find din lokale DESIGNA butik
Find din lokale DESIGNA butik

Brug for hjælp?

Find din nærmeste Designa butik eller kontakt os herunder

Find butik Skriv til os

Der findes kun gode spørgsmål

 • Prisen på dit nye køkken er individuelt - ligesom din smag, dine behov og til- og fravalg.
   
  Vores køkkenrådgivere stiller spørgsmål og lytter til dine køkkendrømme og behov og vi tager altid udgangspunkt i dit budget. Se priseksempler her
 • Prisen på montering af køkken er individuelt og afhænger af køkkenets størrelse og omfang.
   
  Prisen afhænger ligeledes af om vi skal stå få el og vvs installationer i forbindelselse med monteringen af køkkenet.
   
  Hos Designa giver vi altid en fast pris på monteringen, så der ikke opstår nogle overraskelser.
 • Selvfølgelig! Designas garanti er blandt markedets bedste.
   
  Hos Designa lægger vi stor vægt på kundernes tryghed – også efter køkkenet er taget i brug.
  Du får 25 års garanti på skuffer, skinner og hængsler – samt alle bevægelige dele. 10 år på skabe og låger, og 5 år på bordplader. Læs om vores garantier her.
   
 • Når vi har designet formen på dit nye køkken, så ser vi sammen på, hvilket inventar som passer bedst til dine behov i køkkenet. Vores køkkenrådgivere stiller de rette spørgsmål og lytter til dine køkkendrømme og behov og vi tager altid altid udgangspunkt i dit budget. Blive inspireret til de rette valg for dig her