Køkkenlåger

Køkkenlåger
Hvad skal du vælge?

Dit valg af køkkenlåger skal ikke blot passe til køkkenets stil. Dine køkkenlåger skal også matche de ønsker og behov, du har til vedligeholdelse og rengøring.

Lågerne til køkkenet vil ofte være det første, du vælger, fordi de sætter rammen i køkkenet. Men ved du, hvad du skal overveje? Bliv klædt på til at træffe den rette beslutning.

To rustikke nyheder - lamelfronter i mørk eller natur eg

Vi udvider Nature by Designa kollektionen med lamellåger i rustik eg - designet med respekt for træets naturlige nuancer. Det bliver næppe mere nordisk, end når du indretter dit køkken med lamelfronter i rustik mørk eller natur eg.

Nyd lys- og skyggevirkninger, der fremhæver træets naturlige nuancer og bringer spil og liv. Et elegant valg, der løfter dit køkkendesign til nye højder.

Oplev Nature by Designa kollektionen
træ
Nyhed: Lamellåger i rustik
Nye rammer til dit gode køkkenliv: Fire modefine farver

Vi udvider Classic by Designa kollektionen med stilrene rammelåger. En elegant nyfortolkning af en gammel klassiker. Grå, hvid, blå eller grøn? Det er op til dig. De nye rammelåger fås i fire modefine farver, så de harmonerer med din indretning.

Oplev Classic by Designa
moodboard
Nyhed: Stilrene rammelåger
Køkkenlåger efter behov

Det kan lyde banalt, men måden, du bruger dit køkken på, har betydning for, hvilke låger du skal vælge. Helt fri for vedligeholdelse bliver du ikke, uanset dit lågevalg, men der er forskel på, om køkkenlågerne skal stå imod klø fra husdyr eller fedtede fingre fra børn.

 

Få hjælp til køkkenplanlægningen
Køkkenlåger efter behov
Køkkenlåger efter behov
Vælg materiale med omhu

Hos Designa er det dig, der er designeren. Du bestemmer, hvordan køkkenet skal se ud. Derfor får du også et af markedets bredeste udvalg af køkkenlåger. Hvert lågemateriale har sine fordele og ulemper. Nedenfor kan du se nogle af de karakteristika, materialerne har.

Melamin

Slag- og ridsefast, nem rengøring og en prisvenlig løsning.

Folie

Slidstærk overflade, modstandsdygtig over for ridser og nem rengøring.

Højglans

Blank overflade, reflekterer lyset, nem vedligeholdelse og attraktiv pris.

Linoleum

Ensartet mat overflade, flere farvemuligheder og let vedligeholdelse.

Laminat

Slidstærk, fås i mange moderne farver og er let at rengøre.

Finér

Naturligt look og rengøringsvenlig overflade. Tåler ikke hårde stød og slag.

Massiv træ

Eksklusivt valg, slidstærkt og stort set vedligeholdelsesfri.

Læs også: Hvad koster et nyt køkken?
Det prisvenlige valg

Er du på udkig efter et nyt køkken, som ligger i den prisvenlige ende af skalaen, er det en god idé, at du vender blikket mod køkkenlågerne i enten melamin eller med folie.

Her får du meget køkken for en overkommelig pris. Den samlede pris afhænger dog af, hvad du ellers prioriterer – her har dit valg af bordplade og skabsløsning især en stor betydning.

Oplev alle køkkener
Det prisvenlige valg
Prisvenligt køkken
Det praktiske valg

Med højtrykslaminat får du en køkkenlåge, der både er slidstærk og i robust kvalitet. Det er især et velegnet valg, hvis du har små børn eller husdyr, som kan give køkkenlågen hård medfart.

Med en låge i højtrykslaminat kan du fjerne pletter og eventuelle fedtede fingre med det samme, da den daglige rengøring let kan klares med en opvredet klud.

Det praktiske valg
Praktisk køkken
Det eksklusive valg

Skal der kræses lidt ekstra for detaljerne, giver massive trælameller et eksklusivt udtryk, som især er velegnet til den skandinaviske køkkenstil. Skal det være lyst og indbydende, er Hvid Eg Lamel et oplagt valg, mens Sort Eg Lamel med de mørke lameller kan skabe en flot kontrast til lyse nuancer.

Axis, som er vores nye designkoncept, er en anden mulighed for en eksklusiv køkkenstil. Med Axis får du elegante og enkle linjer, der løfter det grebsfrie design til et nyt niveau.

Oplev det nye designkoncept
Det eksklusive valg
Eksklusive køkken
Nye låger til gammelt køkken

Udskiftning af køkkenlåger er en effektiv måde at forny et køkken på. Skifter du farverne på dine nuværende låger, vil du tydeligt kunne mærke forskel. Ofte er det ikke meget, der skal til, før du får følelsen af et helt nyt køkken.

Tænk derfor over, om det vil give mening at vælge køkkenlåger, der er lette at friske op – det kan eksempelvis være med køkkenlåger i folie. Det gør det nemmere, hvis du senere vil skifte lågerne til en anden farve.

Frisk dit gamle køkken op
Nye låger til gammelt køkken
Nye låger

Vi holder, hvad vi "låger"

Når du handler hos Designa, får du mere end 25 års erfaring med produktion af låger til køkkenet. I al beskedenhed gør det, at vi kan vores håndværk til perfektion. For dig betyder det, at du får et kvalitetshåndværk med fokus på hver detalje - ned til selv den mindste. Udover en finish af højeste kvalitet får du samtidig 10 års garanti på lågerne. 

Læs mere om vores garantier her
Vi holder, hvad vi
Color by DESIGNA

Lad vores eksperter hjælpe dig

Hos Designa har vi et køkken til enhver smag, og heldigvis er smagsløg forskellige. Ikke to køkkener er ens. Selvom du er designeren og har frihed til selv at bestemme, hjælper vores indretningseksperter hellere end gerne, hvis du har behov for det. 

Book et gratis møde, og få en uforpligtende snak om, hvilke køkkenlåger der passer bedst til dig. 

Book et møde
Lad vores eksperter hjælpe dig
Book et moede med en DESIGNAkonsulent

Mærk overfladerne

Selvom vi kan skrive nok så meget om vores udvalg af låger til køkkenet, giver det bare en anden fornemmelse, når du selv rør ved lågen. Dit køkken er ikke blot et køkken - det er rammerne om det gode hverdagsliv, og derfor skal du også vælge den løsning, der giver de bedste forudsætninger, når hele familien leger, læser lektier og deler historier.

Kom gerne ned i din nærmeste Designa butik, og mærk de forskellige lågetyper. Vi står altid klar til at give flere råd med på vejen, så du får den helt rette køkkenløsning. 

Find din nærmeste Designa butik
Mærk overfladerne
låger
Brug for hjælp?

Find din nærmeste Designa butik eller kontakt os herunder

Find butik Skriv til os
Der findes kun gode spørgsmål
 • Prisen på dit nye køkken er individuelt - ligesom din smag, dine behov og til- og fravalg.
   
  Vores køkkenrådgivere stiller spørgsmål og lytter til dine køkkendrømme og behov og vi tager altid udgangspunkt i dit budget. Se priseksempler her
 • Prisen på montering af køkken er individuelt og afhænger af køkkenets størrelse og omfang.
   
  Prisen afhænger ligeledes af om vi skal stå få el og vvs installationer i forbindelselse med monteringen af køkkenet.
   
  Hos Designa giver vi altid en fast pris på monteringen, så der ikke opstår nogle overraskelser.
 • Selvfølgelig! Designas garanti er blandt markedets bedste.
   
  Hos Designa lægger vi stor vægt på kundernes tryghed – også efter køkkenet er taget i brug.
  Du får 25 års garanti på skuffer, skinner og hængsler – samt alle bevægelige dele. 10 år på skabe og låger, og 5 år på bordplader. Læs om vores garantier her.
   
 • Når vi har designet formen på dit nye køkken, så ser vi sammen på, hvilket inventar som passer bedst til dine behov i køkkenet. Vores køkkenrådgivere stiller de rette spørgsmål og lytter til dine køkkendrømme og behov og vi tager altid altid udgangspunkt i dit budget. Blive inspireret til de rette valg for dig her