Køkkenskuffer til hverdagen

Hvilke køkkenskuffer skal du vælge?

Køkkenskuffer skaber overblik. Sokkelskuffer, skuffeskabe og indvendige skuffer er alle med til at højne funktionaliteten i et køkken, men hvad skal du prioritere? Vi guider dig i valget af køkkenskuffer.

Vælg mellem fem skuffeløsninger

Hos Designa er du designeren. Ikke to køkkener er ens, og derfor får du muligheden for selv at bestemme, hvad du vil prioritere i dit nye køkken. Det er også en af årsagerne til, at vi tilbyder fem forskellige skuffeløsninger:

Luxus
Elegante køkkenskuffer med soft-luk og fuldudtræk.
Vælg mellem hvid eller antracit (mørk grå).

Exclusive
Elegante køkkenskuffer med høje sider, soft-luk og fuldudtræk.
Vælg mellem hvid eller antracit (mørk grå).

Træ
Massiv træskuffe med soft-luk og flot detalje, hvor logo brændes på siden.

Vælg mellem fem skuffeløsninger
3 typer køkkenskuffer

Mix & match, som du vil

Med de skuffeløsninger, du kan vælge hos Designa, kan du sammensætte dine moduler med bredder og dybder, der passer til dine behov.

Vores køkkenskuffer fås i bredder fra 40 - 100 centimeter (dog ikke 90 cm og ikke 70 cm i Axis). Det gør samtidig, at du kan få plads til alt fra store gryder til det pæne service.

Blank
Køkkenskuffe
Hvad gemmer sig bag facaden?

Selvom køkkenlågerne er ansigtet udadtil, har det, der gemmer sig bag lågen, i høj grad betydning for den samlede pris på et køkken.

Vælger du eksempelvis skabe med skuffer, skal du sætte dobbelt så meget af i dit budget, end hvis du vælger skabe med hylder. Skuffeskabe og bakkeskufferne er med til at højne funktionaliteten, mens skabe med hylder er en mere prisvenlig løsning.

Hvad koster et nyt køkken?
Hvad gemmer sig bag facaden?
Hvad gemmer sig bag facaden?
Den prisbevidste skuffeløsning

Basic-køkkenskuffer er et prismæssigt fornuftigt valg. Køkkenskuffen er fremstillet med metalsider, som sikrer, at metalskinnerne glider gnidningsfrit frem og tilbage.

Med Basic får du flere indretningsmuligheder, så du kan indrette skuffen, som du vil. Det er dog hovedsageligt materialer i hård plast, du kan benytte til Basic-køkkenskufferne.

Se alle mulighederne i vores katalog.

 
Når der skal kræses lidt ekstra

Med Luxus-skuffer har du flere muligheder. Med fuldudtræk kan du udnytte skufferne på bedste vis og indrette det med ORGALINE. Elementerne kan her sammensættes efter behov.

Læg dertil, at du får en skuffe med elegant soft-luk. Det gør Luxus-køkkenskufferne til et sublimt valg, uanset om din køkkenstil er minimalistisk, romantisk eller grebsfri.

Oplev det her. 

 
Plads til det hele – og mere til

Vi har gemt vores eksklusive løsning, Exclusive, helt bagerst i skuffen – du ved der, hvor det kræver fuldudtræk for at se, hvad der gemmer sig. Udover fuldudtræk har Exclusive høje sider, der gør, at intet falder ud af skuffen.

Exclusive inviterer til et elegant og praktisk indretningssystem, der kan sammensættes, som du ønsker. Skuffeserien gør det let at finde plads til både gryder, pander og bestik. Derudover kan Exclusive bære op til 50 kilo, og skuffen glider elegant i med soft-luk.

Har du styr på din skuffeindretning?
Plads til det hele – og mere til
Plads til det hele – og mere til
Detaljer, der ikke skuffer

Den sidste skuffeløsning er i træ. Massivt træ. Dog ikke bunden, den er i finér. Her får du en køkkenskuffe, hvor der er kælet for samtlige detaljer. Vores træskuffer leveres nemlig med logoet brændt på siden af skuffen.

Derudover får du en køkkenskuffe med soft-luk, som sikrer, at skuffen glider helt lydløst i. Desuden får du et væld af muligheder, da træskufferne fås i alle størrelser, som du kan supplere med både bestikindsatser eller indsatser til køkkengrej - ligeledes i massivt træ.

Se alle køkkenmaterialer
Detaljer, der ikke skuffer
Detaljer, der ikke skuffer
25 års garanti på bevægelige dele

I din hverdag åbner og lukker du køkkenskufferne flere gange, end du tror. Heldigvis er det ikke noget, du skal bekymre dig om hos DESIGNA. Du åbner og lukker bare alt det, du har lyst til. Vi giver nemlig 25 års garanti på alle køkkenskuffer, skinner og hængsler.

Læs om vores garanti
25 års garanti på bevægelige dele
25 års garanti på bevægelige dele

Udnyt pladsen med sokkelskuffer

Det er de små detaljer, som gør forskellen i hverdagen. Her kan sokkelskuffer være den gennemtænkte detalje, der gør, at du udnytter hver centimeter i køkkenet. Sokkelskuffer udnytter pladsen i soklen optimalt – og det kan især være en god opbevaringsløsning i et mindre køkken, hvor pladsen kniber.

Vil du høre mere om intelligente skuffeløsninger, kan du bestille et uforpligtende møde. Her kan vores indretningseksperter hjælpe dig med at finde den mest optimale løsning.

Book et møde
Udnyt pladsen med sokkelskuffer
Book et moede med en DESIGNAkonsulent

Find din lokale Designa butik

Én ting er at kigge på køkkener online. Noget helt andet er at opleve et køkken i virkeligheden. Mærke materialerne. Opleve farverne. Prøve de mange funktioner af.  

Så hvad venter du på?  

Vi glæder os til at byde dig velkommen i en af vores mange Designa butikker rundt omkring i Danmark.

Find din nærmeste Designa butik
Find din lokale DESIGNA butik
Find din lokale DESIGNA butik
Brug for hjælp?

Find din nærmeste DESIGNA butik eller kontakt os herunder 

Find butik Skriv til os

Der findes kun gode spørgsmål

 • Prisen på dit nye køkken er individuelt - ligesom din smag, dine behov og til- og fravalg.
   
  Vores køkkenrådgivere stiller spørgsmål og lytter til dine køkkendrømme og behov og vi tager altid udgangspunkt i dit budget. Se priseksempler her
 • Prisen på montering af køkken er individuelt og afhænger af køkkenets størrelse og omfang.
   
  Prisen afhænger ligeledes af om vi skal stå få el og vvs installationer i forbindelselse med monteringen af køkkenet.
   
  Hos DESIGNA giver vi altid en fast pris på monteringen, så der ikke opstår nogle overraskelser.
 • Selvfølgelig! Designas garanti er blandt markedets bedste.
   
  Hos Designa lægger vi stor vægt på kundernes tryghed – også efter køkkenet er taget i brug.
  Du får 25 års garanti på skuffer, skinner og hængsler – samt alle bevægelige dele. 10 år på skabe og låger, og 5 år på bordplader. Læs om vores garantier her.
   
 • Når vi har designet formen på dit nye køkken, så ser vi sammen på, hvilket inventar som passer bedst til dine behov i køkkenet. Vores køkkenrådgivere stiller de rette spørgsmål og lytter til dine køkkendrømme og behov og vi tager altid altid udgangspunkt i dit budget. Blive inspireret til de rette valg for dig her