Skab overblik med skuffeindretning

Skuffer skal give overblik, og din indretning af køkkenskufferne spiller en betydelig rolle for arbejdsglæden i køkkenet. Få inspiration til en praktisk og elegant skuffeindretning.

Vælg praktiske skuffer

Det skal være nemt at finde de redskaber, du skal bruge i køkkenet, og de skal helst ligge det samme sted hver gang.

Med en overskuelig skuffeindretning har du alt, du skal bruge indenfor rækkevidde. Du undgår i modsætning til hyldeskabe, at du skal ned på alle fire for at få fat i et fad, der er endt bagerst i skabet.

Se vores skuffeløsninger
Blank
Vælg praktiske skuffer
Forskellige skuffer, forskellige muligheder

For at du får den optimale skuffeindretning, har vi gennemtænkt vores skuffeelementer, så de udnytter hver en centimeter i skuffen. Med en kombination af elementerne får du plads til både proptrækker, saks, hvidløgspresser og alle de ting, du bruger mest.

Indret skuffen med eg

Eg er et materiale, der giver et eksklusivt look og rene linjer. Vælger du skuffeelementer i eg, kan du ikke undgå at blive glad, hver gang du åbner skufferne. Det er et godt valg til dig, der ikke vil gå på kompromis med detaljerne.

Bliv klædt på til at vælge køkkenelementer
Indret skuffen med eg
Indret skuffen med eg
Vælg et fleksibelt skuffesystem

Med indsatserne fra vores ORGALINE-serie får du en fleksibel skuffeindretning, hvor du selv definerer størrelsen på inddelingerne. Med fuldudtræk får du plads til alt fra knive og gafler til nøgler og pung. Serien er udformet i stålbakker, som giver et moderne utryk

Se de forskellige skuffesystemer her
Vælg et fleksibelt skuffesystem
Vælg et fleksibelt skuffesystem
Den prisbevidste skuffeindretning

Er du på udkig efter en praktisk og prisvenlig skuffeindretning, er vores skuffeindsatser i hård plast det oplagte valg. Med de foruddefinerede rum er din opgave blot at vælge i hvilke rum, de forskellige ting skal placeres.

Hvad koster et nyt køkken?
Den prisbevidste skuffeindretning
Den prisbevidste skuffeindretning
Tag højde for arbejdsstationerne

Du opnår det bedste flow i køkkenet, hvis du tager højde for tre arbejdsstationer; skære, skylle og stege, når du indretter dine køkkenskuffer.

Hav eventuelt en kolonialskuffe med krydderier og en skuffe med paletter og grydeskeer tæt på kogepladen, og lad dine knive være tæt på din skærestation.

Indret køkkenet optimalt
Blank
Køkkenskuffer
Tænk over dine køkkengreb

Det er ikke kun en gennemtænkt indretning af dine køkkenskuffer, der har betydning for arbejdsgangen i køkkenet. Dit valg af greb spiller også en stor rolle, da placeringen af greb både påvirker udtrykket, men i særdeleshed også funktionaliteten i dit køkken.

Tænk over dine køkkengreb
Tænk over dine køkkengreb
Gennemtænkte hverdagsdetaljer

Det er ikke meget, der skal til, før du mærker en betydelig forskel i køkkenet. Overvej om du skal have et affaldssystem i optimal arbejdshøjde. Placerer du en affaldsspand tæt på din skærestation, kan du nemt skubbe grøntsagsrester i skraldespanden, uden det falder på gulvet. Det er en af de små, gennemtænke detaljer, der øger din arbejdsglæde.

Få styr på køkkenplanlægningen
Blank
Køkkenskuffer

Få hjælp til at vælge

Det er små detaljer, der gør forskellen i hverdagen. Når du vælger et Designa køkken, er det dig, der er designeren. Vores indretningseksperter står altid klar til at hjælpe og vejlede dig.

Book dit møde her
Få hjælp til at vælge
Book et moede med en DESIGNAkonsulent
Find din lokale Designa butik

Én ting er at kigge på køkkener online. Noget helt andet er at opleve et køkken i virkeligheden. Mærke materialerne. Opleve farverne. Prøve de mange funktioner af.  

Så hvad venter du på?  

Vi glæder os til at byde dig velkommen i en af vores mange Designa butikker rundt omkring i Danmark.

Find din nærmeste Designa butik
Find din lokale DESIGNA butik
Find din lokale DESIGNA butik
Brug for hjælp?

Find din nærmeste Designa butik eller kontakt os herunder

Find butik Skriv til os

Der findes kun gode spørgsmål

 • Prisen på dit nye køkken er individuelt - ligesom din smag, dine behov og til- og fravalg.
   
  Vores køkkenrådgivere stiller spørgsmål og lytter til dine køkkendrømme og behov og vi tager altid udgangspunkt i dit budget. Se priseksempler her
 • Prisen på montering af køkken er individuelt og afhænger af køkkenets størrelse og omfang.
   
  Prisen afhænger ligeledes af om vi skal stå få el og vvs installationer i forbindelselse med monteringen af køkkenet.
   
  Hos Designa giver vi altid en fast pris på monteringen, så der ikke opstår nogle overraskelser.
 • Selvfølgelig! Designas garanti er blandt markedets bedste.
   
  Hos Designa lægger vi stor vægt på kundernes tryghed – også efter køkkenet er taget i brug.
  Du får 25 års garanti på skuffer, skinner og hængsler – samt alle bevægelige dele. 10 år på skabe og låger, og 5 år på bordplader. Læs om vores garantier her.
   
 • Når vi har designet formen på dit nye køkken, så ser vi sammen på, hvilket inventar som passer bedst til dine behov i køkkenet. Vores køkkenrådgivere stiller de rette spørgsmål og lytter til dine køkkendrømme og behov og vi tager altid altid udgangspunkt i dit budget. Blive inspireret til de rette valg for dig her