Den svævende køkkenø

Eksklusivt køkken med luksuriøs karakter

Følelsen af luksus er subjektiv - for os i Designa er den lig med gennemført design i lækre materialer og med knivskarpe detaljer, der fejer benene væk under dig.

Eksklusivt køkken med plads til hjerterum

Drømmer du om et køkken i luksusklassen, som er noget ud over det sædvanlige, så er vi helt på din side. Køkkenet er stedet, hvor man bruger størstedelen af tiden i hjemmet med familie og venner - så hvorfor ikke gøre det til en luksuriøs oplevelse, hver gang I samles om madlavningen og samværet?

Er du til afslappet luksus med bløde former og varme farver eller mere til stringent minimalisme og rene linjer? Begge dele kan indfries i et køkken fra Designa, som imødekommer lige præcis det, der er ren luksus for dig. 

Bliv inspireret i vores sortiment her
grafik af lameller
Den svævende køkkenø

Kompromisløst håndværk i snedkerkvalitet

Det er okay at være kræsen, især når det gælder dit køkken - og vi forstår dig godt. Går du efter løsninger, som er gennemtænkte og velovervejede, så vil du med garanti også sætte større pris på det.

Er du til kompromisløst håndværk og dansk design, så vil vores snedkerkøkken med fingertappede skuffefronter falde i din smag. Kombiner med en smuk kvalitetsbordplade i Corian eller Dekton, som er både slidstærke og yderst stilrene i udtrykket. 

Nature by Designa er en hyldest til skandinavisk designtradition - perfekt til dig der værdsætter autenticitet og naturlige materialer. 

Grafik af træstubbe
Den svævende køkkenø fra Designa
køkkenø

Mørkt, modigt og med luksuriøs karakter

Vælger du et køkken med mørke overflader, så har du en gylden mulighed for at skabe et eksklusivt leverum med køkkenelementer og detaljer, der danner den perfekte ramme om dit liv. 

Mulighederne for at få luksus ind i køkkenet er mange. Vores lamelfronter i rustik mørk eg er et elegant valg, der løfter enhver køkkenø og giver den et skulpturelt udtryk. Ligeledes er de indfræsede greb en raffineret detalje, som står smukt til både linoleum og træ.  

Vil du bryde det mørke, kan du vælge et armatur i messing eller stål, som kan stå i kontrast.

Bliv inspireret til et mørkt køkken
Hvordan skal din køkkenø se ud?
Hvordan skal din køkkenø se ud?

Dyk ned i detaljerne

Forskellen på god og sublim kvalitet skal findes i detaljerne. Derfor anbefaler vi, at du nøje overvejer elementer som bordplade, armaturer, hvidevarer og selv ned i små detaljer som køkkengreb. 

Det er de små valg, som gør, at oplevelsen bliver lidt mere lækker og luksuriøs, når du bruger dit køkken til hverdag. Såsom en varmebestandig bordplade, soft-close på skufferne, svejset eller underlimet vask og Quooker til kogende, koldt og boblende vand.  

Ved valg af hvidevarer er der virkelig mulighed for at give den gas - både på teknologifronten og på det designmæssige udtryk. 

Udforsk detaljer til køkkenet her
grafik af bad
Indfræset greb - lyst eg med blå linoleum_designa

Vi hjælper dig i mål med køkkendrømmen

Dit køkken danner rammen om mange af de gode, vigtige stunder i dit liv. Derfor tager vi vores rådgivning meget seriøst. 

Bliv klar til et gratis og uforpligtende designmøde med en af vores indretningskonsulenter - og forbered dig på spørgsmål, for dem stiller vi mange af. Vi vil nemlig gerne lære dig og din families behov og rutiner godt at kende, så vi i fællesskab kan designe det helt rigtige nye køkken til jeres liv.

Book et møde her
Kom med…
Kom med…

Find din Designa butik

Én ting er at kigge på køkkener online. Noget helt andet er at opleve et køkken i virkeligheden. Mærke materialerne. Opleve de mørke toner og farverne i køkkenet. Prøve de mange funktioner af.

Så hvad venter du på?  

Vi glæder os til at byde dig velkommen i en af vores mange Designa butikker rundt omkring i Danmark.

Find din nærmeste Designa butik
Find din lokale DESIGNA butik
Find din lokale DESIGNA butik
Brug for hjælp?

Find din nærmeste Designa butik eller kontakt os herunder

Find butik Skriv til os
Der findes kun gode spørgsmål
 • Prisen på dit nye køkken er individuelt - ligesom din smag, dine behov og til- og fravalg.
   
  Vores køkkenrådgivere stiller spørgsmål og lytter til dine køkkendrømme og behov og vi tager altid udgangspunkt i dit budget. Se priseksempler her
 • Prisen på montering af køkken er individuelt og afhænger af køkkenets størrelse og omfang.
   
  Prisen afhænger ligeledes af om vi skal stå få el og vvs installationer i forbindelselse med monteringen af køkkenet.
   
  Hos Designa giver vi altid en fast pris på monteringen, så der ikke opstår nogle overraskelser.
 • Selvfølgelig! Designas garanti er blandt markedets bedste.
   
  Hos Designa lægger vi stor vægt på kundernes tryghed – også efter køkkenet er taget i brug.
   
  Du får 25 års garanti på skuffer, skinner og hængsler – samt alle bevægelige dele. 10 år på skabe og låger, og 5 år på bordplader. Læs om vores garantier her.
   
 • Når vi har designet formen på dit nye køkken, så ser vi sammen på, hvilket inventar som passer bedst til dine behov i køkkenet. Vores køkkenrådgivere stiller de rette spørgsmål og lytter til dine køkkendrømme og behov og vi tager altid altid udgangspunkt i dit budget. Blive inspireret til de rette valg for dig her