Jon Daniel Edlund i sit DESIGNA køkken

Oplev virkelighedens vidunderlige køkkener

Oplev køkkener bragt til live – af os og dig. 

Vi brænder for de gode køkkenudfordringer, behov og idéer – og den bedste dag er den dag, hvor køkkenet tages i brug og bringer glæde for alvor. 
 

Velkommen indenfor hos æstetikeren, Pernille Rahbek

"Køkkenet er mit hjems pulserende hjerte. Det er her vi samles, har lange samtaler, spiser god mad og finder ro i hverdagen såvel som i weekenden - fuldstændig som på en hyggelig café. Men samtidig er køkkenet min arbejdsplads, showroom og madværksted."

Midt på skønne Frederiksberg ligger en klassisk, herskabelig københavnerlejlighed med Rahbek på navneskiltet. Engang var det et livligt kollektiv præget af fest og farver - i dag danner lejligheden rammen om Pernille Rahbeks familieliv og dagligdag.

Kom med ind i Pernille Rahbeks Designa køkken
Laila Friis-Salling X Designa
Designa X Pernille Rahbek

Nordisk minimalisme med et lille drys af classic

”Det er blevet så flot, og kvaliteten er usædvanlig. Man kan bare mærke, at lågerne går smooth, når man åbner og lukker dem.”

– Laila Friis-Salling  

Hjemme hos Laila fylder familielivet. Meget. Det er der heldigvis masser af plads til i en herlighed af et tidløst, lyst og moderne familiekøkken med noter af classic og personlige detaljer. 

Kom med indenfor i hjemmet i Nuuk og oplev børnefamiliens ultimative køkkendrøm. 

Oplev Lailas nordisk inspirerede køkken
Laila Friis-Salling X Designa
Laila Friis-Salling X Designa

Madeksperten møder køkkenspecialisten

”Det her med at fange, hvad det var, vi gerne ville have – og ikke mindst hvad vi havde brug for, uden vi måske selv at kunne formulere det klart, det var de helt vildt gode til. Derfor faldt vi for Designa.” 

- Jesper Panorama

Professionelle behov og vaner er der rigeligt af hjemme hos det succesfulde power-mad-couple Jesper og Camilla Panorama. Men hvordan får man et topprofessionelt køkken til at rime på æstetik med masser af Hollywood-wow? En del af svaret gemmer sig i varme toner af træ og fingertapninger fra Nature.   

Kom med og oplev resultatet af mødet mellem madeksperten og køkkenspecialisten. 

Oplev Nature by Designa i fuldt flor hjemme hos Panorama-parret
Grafik af lamellåger
Camilla og Jesper Panorama i deres Nature køkken

Et herskabeligt køkken med detaljer udover det sædvanlige

“Det kan stadig godt være lidt sådan en ”Niv mig i armen”-oplevelse på den rigtig gode måde, når jeg står og kigger ud over mit køkken i dag. Jeg husker jo, hvordan det har set ud.”

- Jon Daniel Edlund

Grænselandet mellem køkken, madværksted, hobbyrum og kontor smelter sammen hjemme hos den kendte madblogger Jon Daniel Edlund. Kom med på køkkenrejsen, hvor løsningen er rammet ind på allerfineste vis af varme egetræselementer fra vores Nature kollektion. 

Oplev Jon Daniel Edlunds Nature køkken
Classic og Natur by DESIGNA
Jon Daniel Edlund i sit Nature køkken

En sand køkkenrevival i nøje kombinerede materialer

“Vores køkken er blevet nerven og hjertet i vores hjem. Det er her, vi bevæger os omkring og opholder os absolut mest nu. Vi elsker rummeligheden og sammensætningen - både i hverdagen, og når vi har gæster.” 
- Sarah og Allan

Læs mere om overvejelserne bag Sarah og Allans nye køkken, og oplev et sjældent fint køkken, som er et barn af mødet mellem af vores Classic og Nature kollektioner. 

Oplev Classic og Nature by Designa i smuk forening
Classic og Natur by DESIGNA
Nature og Classic by DESIGNA
Oplev æstetiske, silkebløde nuancer i et hverdagsvenligt køkken

“Vores køkken har bare fået alt det, vi har brug for – ja, og alt det vi faktisk slet ikke vidste, vi havde brug for. Og så er det samlet i lige netop dét matte, rå og mørke udtryk, der giver vores hjem personlig kant.” 
- Christinna og Kamilla  

Læs mere om, hvordan Christinna og Kamilla kom fra køkkendrøm til virkelighed med Silk by Designa.

Oplev Silk by Designa
Silk by Designa - fra køkkendrøm til virkelighed
Silk by Designa - fra køkkendrøm til virkelighed

Opdag design med naturen som overskrift

Lige midt i den skønne, nordjyske natur, med en helt særlig stil, velovervejede præferencer og med ønsker for både æstetik, praktik og detaljer - her blev Tina og Mogens' køkkendrømme virkelige.

Kom med indenfor og oplev deres nye køkken fra serien Nature by Designa.

Oplev Nature by Designa
Nature by Designa - fra køkkendrøm til virkelighed
Nature by Designa - fra køkkendrøm til virkelighed

Liv Martines køkken

På gården Bækkelund dufter og syder det i køkkenet, og nok lidt mere end i et almindeligt dansk køkken. Her bor nemlig madbloggeren Liv Martine sammen med sin mand Mads. De er begge store madentusiaster, og køkkenet bliver derfor brugt ekstra flittigt.

Læs mere
Liv Martines køkken
Liv Martine