Mød Silk by DESIGNA

Oplev æstetiske, silkebløde nuancer i et hverdagsvenligt køkken

Et madværksted i silkebløde rammer

I Aalborg-villaen hersker både holdninger til stil, udtryk og hverdagsstruktur. Og så gør det bestemt heller ikke noget, at indretningen både indfrier praktiske behov og skaber rammerne for sociale hyggestunder. Med dét afsæt blev hjemmets nye midtpunkt til hos Christinna og Kamilla: Et køkken med tanke for mindste detalje.

 

“Vores køkken har bare fået alt det, vi har brug for – ja, og alt det vi faktisk slet ikke vidste, vi havde brug for. Og så er det samlet i lige netop dét matte, rå og mørke udtryk, der giver vores hjem personlig kant” 

- Christinna og Kamilla

Silk by Designa - fra køkkendrøm til virkelighed
Silk by Designa - fra køkkendrøm til virkelighed

En jysk midtbyvilla, et ønske om mere albuerum og længslen efter farver i hjemmet...

Dét var komponenterne i køkkendrømmen, der blev starten på et nyt Silk by Designa køkken for Christinna og Kamilla sammen med Designa.

Fra farverige drømme til et råt køkken klædt i mørk silke

Da Christinna og Kamilla stod med favnen fuld af køkkendrømme, skulle der listes op for at skabe overblik og prioritering i alle tankerne.

Et visuelt moodboard blev startskuddet på netop dét – køkkenambitionerne skulle gøres konkrete på første køkkenmøde i den lokale Designa butik.

  • Råt og mat fremfor glans
  • Mørkt og minimalistisk udtryk
  • Masser af plads, praktik og convenience

Det var fundamentet for parrets kommende byggeproces.

Farverige køkkendrømme
Farverige køkkendrømme

Stil, stil og mere stil

Et stort og rungende ”go” handlede fra starten om tilvalget af farver: ”Nu tør vi endelig bruge farver igen, så det skal i hvert fald ikke være hvidt. Og slet ikke højglans.”

Dét og ønsket om et råt look gjorde, at et køkken i dybe, mørke og ultramatte konstellationer kom på tegnebrættet: Og et mørkt Silk by Designa køkken begyndte at spire.

Og stilen skulle være helt gennemført, men ikke forudsigelig. Hvordan? En stænkplade der giver ro, og adderer til den rene stil – og samtidig masser af sjæl i de personlige indretningsvalg:

To overraskende fordybninger i modulerne, der skaber liv i den samlede konstellation, hygge-hylden over bordpladen og kontrastfyldt farvespil med brede messinggreb.

Stilfuldt og farverigt køkken
Stilfuldt og farverigt køkken

De små, vigtige detaljer...

De små, vigtige detaljer

Mødet mellem æstetik og praktik

Én ting er æstetik og udtryk, som fylder meget for de fleste køkkendrømmere – en anden ting er hverdagens praktik og velfortjente behageligheder. Her tog Aalborg-parret på opdagelsesrejse i køkkenbyggeriet – og er endt på en hverdagsluksuriøs destination med høj detaljegrad:

  • Et stort og åbent køkken med masser af vidde og bordplads
  • Køkkenøen, der giver dybde i udtryk og masser af arbejdsrum 
  • En bænk integreret i vindueskarmen, der inviterer til afslapning og hyggestund
  • Quookeren, der gør iskold og spilkogende vand til en simpel og pæn leg 
  • En ekstrastor opvasker, fryser og køleskab, der letter hverdagseffektiviteten markant
  • Stik og USB-port til praktisk laderstation i køkkenøen
  • Affaldssystem i fem opdelinger, der letter sorteringspligten dagligt

… masser af praktiske løsninger æstetisk integreret i et køkken, hvor alt er nemt at komme til og gør både øje og sind ekstra godt tilpas hver dag.

Mødet mellem æstetik og praktik
Mødet mellem æstetik og praktik
Madlavning

Et ægte madværksted

Christinna og Kamilla ønskede sig ikke bare et æstetisk og nydeligt køkken. Nej, der skal være rigeligt albuerum og rammer, som gør madlavningssituationen til en fornøjelse. 

Køkkenet er nemlig både et leverum og et madværksted, og det skal være en daglig glæde at arbejde i og udvikle sine gastronomiske færdigheder.  

I samarbejde med Designa har de skabt et hjerterum i hjemmet, som indbyder til ro og nærvær og intensiverer glæden ved madlavningen.    

Et ægte madværksted
Et ægte madværksted

Drømmer du om et køkken a la Christinna og Kamilla?

Book et møde med vores dygtige designere i butikken, eller lad os mødes hos dig til en snak om, hvordan vi kan opfylde jeres køkkendrømme.

Book dit møde her
Drømmer du om et køkken a la Christinna og Kamilla?
Book et moede med en DESIGNAkonsulent

Find din lokale Designa butik

Én ting er at kigge på køkkener online. Noget helt andet er at opleve et køkken i virkeligheden. Mærke materialerne. Opleve farverne. Prøve de mange funktioner af.  

... hvad venter du på?  

Vi glæder os til at byde dig velkommen i en af vores mange Designa butikker rundt omkring i Danmark.

Find din nærmeste Designa butik
Find din lokale DESIGNA butik
Find din lokale DESIGNA butik