Liv Martine - Værsgo og velbekom

Liv Martines køkken

På gården Bækkelund dufter og syder det i køkkenet, og nok lidt mere end i et almindeligt dansk køkken. Her bor nemlig madbloggeren Liv Martine sammen med sin mand Mads. De er begge store madentusiaster, og køkkenet bliver derfor brugt ekstra flittigt.

Liv Martine er måske bedst kendt for med sin sprudlende stil og nordjyske charme at have vundet Den Store Bagedyst på DR i 2015. Og hun vandt igen juleudgaven af det populære bageprogram i 2018 sammen med bage-bloggeren Ditte Julie. Manden Mads er bestemt heller ikke uvant i et køkken og er meget eksperimenterende og legende i forhold til det salte køkken.

Da Liv og Mads i 2017 købte gården Bækkelund i Nordjylland, var der et stort køkken på omkring 65m2. Det eksisterende køkken havde en del år på bagen og fungerede ikke i Livs daglige arbejde som bagebogsforfatter og madblogger. Liv kokkererer mere end gennemsnittet i sit køkken og afholder ofte live-sessions, hvor hendes følgere på de sociale medier kan følge med fra hendes eget køkken. Den store kobberemhætte var i vejen, når der skulle filmes, og halvmuren i køkkenet gav også nogle udfordringer. Køkkenet fungerede derfor ikke optimalt som Livs arbejdsplads.

Liv Martine & DESIGNA

I sensommeren 2019 indledte Liv og Designa et samarbejde, som har rod i en fælles passion for madlavning, kvalitet og det gode håndværk – i de bedste køkkenrammer. Altid i øjenhøjde, med ærlighed og med respekt for hverdagens tempo. Sammen med Designa fik Liv og Mads opfyldt drømmen om et nyt køkken, som på alle måder afspejler de krav om design og funktionalitet, som Liv og Mads stiller i forhold til deres arbejde og passion for madlavningen.

 Liv Martine & DESIGNA
Liv Martine og mand

Designas designforslag

Designas chefdesigner Brigitte Kürzel har udarbejdet dette forslag til nyt køkken og bryggers til Liv og Mads. Køkkenet på Bækkelund skulle for alvor redefineres. Et lyst og lækkert look, der samtidig skulle blende ind med resten af de øvrige elementer i huset. Det betød, at træet på broen skulle være mahognifarvet og matche døre og vinduer. Det samme gjorde sig gældende med messinghåndtagene på køkkenet, som matcher dørhåndtag og beslag på vinduerne.

Liv og Mads ønskede også, at køkkenet skulle åbnes mere op, så halvmuren og den store emhætte skulle væk. På den måde bliver rummet mere socialt, så man kan bevæge sig frit rundt og ikke skal kigge ”rundt om” en stor emhætte.

Liv Martines koekken
Liv Martines Koekken

Liv og Mads valgte et smukt greb i børstet messing

Vælger du et greb til dit nye køkken, gør det en stor forskel, hvad du vælger. Der er nemlig meget stil og tone i et greb. Liv og Mads har valgt et klassisk moderne greb nemlig "Edge Straight" i børstet messing. 

Grebet fås i to størrelser i 4 cm eller 20 cm. 

Messinggrebet kan bestilles hos alle Designa butikker.

greb_design
greb

Quooker Fusion Round i messing

Liv og Mads har valgt en Quooker Fusion Round i messing, som matcher med grebet på køkkenlågerne, som også er i messing.

Quooker kan med sin 3 liters beholder lynhurtigt lave kaffe og te. Beholderen placeres under vasken, så det eneste, der er over bordpladen, er vandhanen.

Quookeren er energi-, vand-, plads- og tidsbesparende. Den er selvfølgelig børnesikret, da den er fastmonteret i bordpladen, og inden brug skal man trykke på betjeningsknappen to gange og herefter dreje den, og først herefter kan man tappe kogende vand. Hanen bliver ikke varm, da den er isoleret, og man kan derfor ikke brænde sig.

Quooker kan bestilles hos alle Designa butikker.

koekken inspiration
Quooker_koekkeninspiration

Smukke åbne kube reoler

Liv og Mads valgte åbne kube reoler til deres nye køkken. Kube reolerne bryder køkkendesignet op og giver mulighed for at stille kogebøger, krukker og andet hyggeligt, som man ønsker skal stå fremme. 

De elegante kube reoler fås i sort metalramme. Top- og bundhylder er udført i melamin og fås i fire designfarver; sort struktur, hvid struktur, glat hvid og natur eg.   

Mål til køkken: 32 cm dybe samt 40 cm, 60 cm eller 80 cm brede.
Mål til bad: 19 cm dybe og 40 cm brede. 

Kube reolerne kan bestilles hos alle Designa butikker.

koekken inspiration
koekken reoler
liv martine

Valg af låge og greb

Liv og Mads valgte Designas råhvid-låge, som er en malet låge i en superflot glans. Lågen er en ”knækket hvid” og i en kraftig kvalitet på 22 mm. Den har afrundede kanter og er særdeles holdbar. Prikken over i'et blev det smukke "Edge Straight" greb i børstet messing. Det tidløse, klassiske valg, som holder mange år frem. Perfekt til Liv og Mads’ aktive brug af køkkenet.

Bordpladen i Dekton®

På Bækkelund står køkkenet aldrig stille hen. Derfor har Liv og Mads valgt en særdeles holdbar og lækker Dekton® bordplade. Dekton® består af 100% mineraler, hovedsageligt kvarts. Den er ridsefast, farveægte, UV-bestandig og varmefast. Med andre ord en bordplade af højeste kvalitet, som tåler meget. Prisen er derefter, da Dekton® ligger i den høje ende af prisskalaen.

Vedligehold og rengøring af en Dekton® bordplade

Dekton® tåler alle almindelige former for rengøringsmidler. Har du brug for at gå grundigere til værks findes 2 produkter som hedder Q action og Limpiador. Q action er en kraftig sæbe som bruges til grundrengøring. Limpiador er skurecreme, der kan bruges til at fjerne svære pletter og metalafsmitninger. Kommer der kalk omkring dit armatur, kan det fjernes med brug af almindelig eddike. Dekton® bordplader har en tæt overflade og skal ikke efterbehandles.

Stykliste til køkkenet

Alle elementer forhandles i Designa butikkerne

Køkken

 • Låge råhvid
 • Skuffer fingertappet træskuffer
 • Greb "Edge Straight" børstet messing
 • Sorte antiskrid måtter
 • Højskabsvæggen er med motor og push
 • Bordplade Dekton® Arga Stonika 30mm sargkant
 • Vægplader Dekton® Arga Stonika 8 mm
 • Vask Blanco subline 700u Farve: Coffee
 • Bro fingertappet i den ene ende og stumpsamlet i anden FSC Sapele Mahogni 30mm
 • Quooker Fusion Round Messing med PRO3 beholder
 • Kværn Kitchen friend W6
   

Hvidevarer

 

Stykliste til bryggers

Alle elementer forhandles i Designas butikker

Bryggers 

 • Låge Licio
 • Greb "Edge Straight" børstet messing
 • Bordplade Dekton® Arga Stonika 30mm sargkant
 • Vægplader Dekton® Arga Stonika 8 mm 
 • Vask Blanco subline 500-U Farve: Coffee
 • Quooker hane Round Messing
 • Skydedøre - Hvid struktur med duo profil 

Er du vild med Liv Martine og Mads’ nye køkken?

Book et møde med vores dygtige designere i din nærmeste Designa butik, eller lad os mødes hos dig til en snak om, hvordan vi kan opfylde jeres køkkendrømme.

Book dit møde her
kaffe
kaffe

Find din lokale Designa butik

Én ting er at kigge på køkkener online. Noget helt andet er at opleve et køkken i virkeligheden. Mærke materialerne. Opleve farverne. Prøve de mange funktioner af.  

Så hvad venter du på?  

Vi glæder os til at byde dig velkommen i en af vores mange Designa butikker rundt omkring i Danmark.

Find din nærmeste DESIGNA butik
Find din lokale DESIGNA butik
Find din lokale DESIGNA butik

Brug for hjælp?

Find din nærmeste Designa butik eller kontakt os herunder   

Find butik Skriv til os

Der findes kun gode spørgsmål

 • Prisen på dit nye køkken er individuelt - ligesom din smag, dine behov og til- og fravalg.
   
  Vores køkkenrådgivere stiller spørgsmål og lytter til dine køkkendrømme og behov og vi tager altid udgangspunkt i dit budget. Se priseksempler her
 • Prisen på montering af køkken er individuelt og afhænger af køkkenets størrelse og omfang.
   
  Prisen afhænger ligeledes af om vi skal stå få el og vvs installationer i forbindelselse med monteringen af køkkenet.
   
  Hos Designa giver vi altid en fast pris på monteringen, så der ikke opstår nogle overraskelser.
 • Selvfølgelig! Designas garanti er blandt markedets bedste.
   
  Hos Designa lægger vi stor vægt på kundernes tryghed – også efter køkkenet er taget i brug.
  Du får 25 års garanti på skuffer, skinner og hængsler – samt alle bevægelige dele. 10 år på skabe og låger, og 5 år på bordplader. Læs om vores garantier her.
   
 • Når vi har designet formen på dit nye køkken, så ser vi sammen på, hvilket inventar som passer bedst til dine behov i køkkenet. Vores køkkenrådgivere stiller de rette spørgsmål og lytter til dine køkkendrømme og behov og vi tager altid altid udgangspunkt i dit budget. Blive inspireret til de rette valg for dig her