Købeguiden til dine køkkendrømme

Købeguide

Nyt køkken - så let som 1-2-3

1.

Vælg book møde eller ring til jeres lokale Designa butik for at booke et møde med en af vores konsulenter. Til mødet medbringer I en skitse af rummet, hvor jeres nye køkken, bad eller garderobe skal indrettes. Tag mål af rummets højde, bredde og længde. Placér vinduer og døre, vand og afløb samt stikkontakter på skitsen. Husk at måle afstanden fra gulvet op til vinduer og stikkontaker. Under sortimentsoversigt fínder I en skabelon, som er nem at udfylde med alle mål. Brug den, så er I sikre på at få det hele med.

 

2.

Sammen med køkkenkonsulenten har I god tid til at vælge den stil og indretning, der passer til jeres måde at leve livet på. Og som holder sig inden for det budget, I har sat af til jeres nye køkken. I får en 3D-tegning og et uforpligtende tilbud med hjem, så I kan studere alle detaljer i fred og ro. Det er ingen sag for os at ændre i stort og småt, så I er sikre på at få den perfekte løsning.

 

3.

Når I har godkendt det endelige tilbud, kommer køkkenkonsulenten hjem til jer og laver en kontrolopmåling. Derefter fremstiller og leverer vi jeres nye køkken, bad eller garderobe. Hvis I ønsker det, anbefaler vi gerne lokale håndværkere, som har solid erfaring med at montere produkter fra Designa.

Book et møde

Beslutningen om at forære dig selv et nyt køkken eller bad er forholdsvis let. Hos Designa gør vi vores yderste for, at også det næste skridt mod at realisere din køkkendrøm bliver let og fornøjelig.

Book dit møde her
Grafik af græs
Book et møde
Find din lokale Designa butik

Én ting er at kigge på køkkener online. Noget helt andet er at opleve et køkken i virkeligheden. Mærke materialerne. Opleve farverne. Prøve de mange funktioner af.  

Så hvad venter du på?  

Vi glæder os til at byde dig velkommen i en af vores mange Designa butikker rundt omkring i Danmark.

Find din nærmeste Designa butik
Find din lokale DESIGNA butik
Find din lokale DESIGNA butik
Brug for hjælp?

Find din nærmeste Designa butik eller kontakt os herunder

Find butik Skriv til os
Der findes kun gode spørgsmål
 • Prisen på dit nye køkken er individuelt - ligesom din smag, dine behov og til- og fravalg.
   
  Vores køkkenrådgivere stiller spørgsmål og lytter til dine køkkendrømme og behov og vi tager altid udgangspunkt i dit budget. Se priseksempler her
 • Prisen på montering af køkken er individuelt og afhænger af køkkenets størrelse og omfang.
   
  Prisen afhænger ligeledes af om vi skal stå få el og vvs installationer i forbindelselse med monteringen af køkkenet.
   
  Hos Designa giver vi altid en fast pris på monteringen, så der ikke opstår nogle overraskelser.
 • Selvfølgelig! Designas garanti er blandt markedets bedste.
   
  Hos Designa lægger vi stor vægt på kundernes tryghed – også efter køkkenet er taget i brug.
  Du får 25 års garanti på skuffer, skinner og hængsler – samt alle bevægelige dele. 10 år på skabe og låger, og 5 år på bordplader. Læs om vores garantier her.
   
 • Når vi har designet formen på dit nye køkken, så ser vi sammen på, hvilket inventar som passer bedst til dine behov i køkkenet. Vores køkkenrådgivere stiller de rette spørgsmål og lytter til dine køkkendrømme og behov og vi tager altid altid udgangspunkt i dit budget. Blive inspireret til de rette valg for dig her