Køkkenplanlægning

Har du styr på køkkenplanlægningen?

Der er flere ting, som du skal tage stilling til og overveje, når du er på udkig efter et nyt køkken. Hos DESIGNA hjælper vi dig trygt og sikkert gennem planlægningen af dit nye køkken, så du har overblikket fra start til slut.

Fra køkkendrøm til virkelighed

Sådan kommer du godt i mål

I din køkkenplanlægning er der ikke altid én bestemt vej til det færdige resultat. Faserne overlapper tit hinanden, og typisk vil du under planlægningen opleve, at der er forskel fra person til person på, hvor lang tid det tager at komme fra en fase til den næste:

• Inspirationsfase
• Planlægningsfase
• Materiale- og designvalg
• Levering og montering
• Det perfekte resultat

Find dit nye køkken
Fra køkkendrøm til virkelighed
Inspiration fra naturen
Start med at finde inspiration

Fundamentet for et køkken bliver støbt i inspirationsfasen, og inspiration kan du finde alle tænkelige steder. Du kan blandt andet finde din inspiration hos venner og familie, på nettet eller hos din nærmeste DESIGNA butik.

Besøg din nærmeste DESIGNA-butik
Start med at finde inspiration
Inspiration
Grib idéerne

En god idé er, at du overvejer, hvad du synes, der fungerer godt i de køkkener, du ser. Er det madlavning, der er i fokus, eller fungerer køkkenet som samlingspunkt? Tænk over, hvilke ønsker og behov du har. Hvad vil gøre dig glad i køkkenet?
 

”Lad dig ikke begrænse. Det er ikke sikkert, at alt kan lade sig gøre, men i inspirationsfasen må du gerne drømme – og det er uanset, om du skal renovere eller have nyt køkken.”

Forny eller renovere?
Grib idéerne
Grib idéerne
Find inspiration i vores kataloger

Udforsk vores kataloger og lad dig inspirere. Du kan få dem ganske gratis i din lokale DESIGNA-butik, eller se dem alle lige her.

Udforsk vores kataloger
Find inspiration i vores kataloger
Find inspiration i vores kataloger
Planlæg ud fra dine behov

Du ender med det bedste resultat, hvis du ved, hvad der gør dig glad i hverdagen. Derfor anbefaler vi, at du gør dig en håndfuld overvejelser, inden du bevæger dig videre i din køkkenplanlægning:

 • Hvad er du glad for i dit nuværende køkken?
 • Hvad savner du i dit køkken i dag?
 • Hvordan skal du bruge køkkenet?
 • Hvad kan og vil du selv stå for?
 • Hvornår skal køkkenet stå færdigt?

Jo flere inputs, du selv kommer med, desto bedre bliver outputtet. Og bare rolig – ved du ikke, hvad du skal prioritere, hjælper vores indretningseksperter dig gerne på rette spor på et uforpligtende møde i butikken.

Få råd til valg af køkkenlåger hér
Planlæg ud fra dine behov
Hvad er dine behov?
Få økonomien på plads

”Hvad koster et nyt køkken?” er det spørgsmål, vi oftest bliver stillet, når det drejer sig om køkkenplanlægning. Svaret er, at prisen er individuel og afhænger af flere faktorer: Design- og materialevalg, størrelsen på køkkenet og hvad du selv kan og vil stå for. Det er derfor dine præferencer, behov og færdigheder, der er med til at afgøre prisen.

Få økonomien på plads
Få økonomien på plads
Fra 25.000 til 100.000

Vælger du prisbevidst, når du vælger dit nye køkken, kan du komme langt for 25.000 kr. Men omvendt kan du også få et nyt køkken, der koster over 100.000 kr. Det handler alt sammen om prioriteringer.

Hvad koster et nyt køkken?
Fra 25.000 til 100.000
Fra 25.000 til 100.000
Tilvalg, fravalg og de rette valg

Ikke to køkkener er ens. Nogle foretrækker et nyt køkken til den bedste pris, mens andre er til materialer med et unikt design i eksklusiv kvalitet. Der er ikke noget, der er rigtigt eller forkert – og det ene udelukker ikke det andet.

Hos DESIGNA har vi et af markedets bredeste sortimenter, der gør, at du kan designe et individuelt køkken. Med vores udvalg af skabe, skuffer og indretninger kan du sammensætte en løsning, der passer præcis til dig og rammerne for dit liv.

Få råd til valg af materialer
Tilvalg, fravalg og de rette valg
Tilvalg, fravalg og de rette valg
Levering og montering

Når du vælger DESIGNA, kan du vælge en leveringsform og montering, der passer til dig – og det giver samtidig mulighed for at påvirke prisen på dit nye køkken. Vælg mellem tre løsninger:

 • Du henter i butikken og samler selv
 • Vi leverer hjemme hos dig, du samler selv
 • Vi leverer alt samlet hjemme hos dig

Hvis du ønsker det, anbefaler vi gerne lokale håndværkere, der har solid erfaring med at montere vores køkkener.

Læs mere om levering
Levering og montering
Levering og montering
Det perfekte resultat

Hos DESIGNA sælger vi mere end et køkken. Vi sælger rammen om det gode hverdagsliv, hvor vi samles, hygger og mødes med de mennesker, vi holder af. Ligesom mennesker er forskellige, skal dit køkken også være det.

Derfor er det dig, der er designeren, når du vælger et DESIGNA-køkken. Du bestemmer, hvordan dit køkken skal se ud, og så hjælper vi med alle de ting, du har behov for.

Det perfekte resultat
far og søn
Book et møde med en konsulent

Book et uforpligtende møde med en af vores konsulenter. Få en god kop kaffe og en snak om mulighederne for nyt køkken, bad eller garderobe.

 

Book et møde her
Book et møde med en konsulent
Book et moede med en DESIGNAkonsulent
Find din lokale DESIGNA butik

Én ting er at kigge på køkkener online. Noget helt andet er at opleve et køkken i virkeligheden. Mærke materialerne. Opleve farverne. Prøve de mange funktioner af.  

Så hvad venter du på?  

Vi glæder os til at byde dig velkommen i en af vores mange DESIGNA butikker rundt omkring i Danmark.

Find din nærmeste DESIGNA butik
Find din lokale DESIGNA butik
Find din lokale DESIGNA butik
Brug for hjælp?

Find din nærmeste Designa butik eller kontakt os herunder 

Find butik Skriv til os

Der findes kun gode spørgsmål

 • Prisen på dit nye køkken er individuelt - ligesom din smag, dine behov og til- og fravalg.
   
  Vores køkkenrådgivere stiller spørgsmål og lytter til dine køkkendrømme og behov og vi tager altid udgangspunkt i dit budget. Se priseksempler her
 • Prisen på montering af køkken er individuelt og afhænger af køkkenets størrelse og omfang.
   
  Prisen afhænger ligeledes af om vi skal stå få el og vvs installationer i forbindelselse med monteringen af køkkenet.
   
  Hos Designa giver vi altid en fast pris på monteringen, så der ikke opstår nogle overraskelser.
 • Selvfølgelig! Designas garanti er blandt markedets bedste.
   
  Hos Designa lægger vi stor vægt på kundernes tryghed – også efter køkkenet er taget i brug.
  Du får 25 års garanti på skuffer, skinner og hængsler – samt alle bevægelige dele. 10 år på skabe og låger, og 5 år på bordplader. Læs om vores garantier her.
   
 • Når vi har designet formen på dit nye køkken, så ser vi sammen på, hvilket inventar som passer bedst til dine behov i køkkenet. Vores køkkenrådgivere stiller de rette spørgsmål og lytter til dine køkkendrømme og behov og vi tager altid altid udgangspunkt i dit budget. Blive inspireret til de rette valg for dig her