Silk køkken i grå

Vedligeholdelse
af dit Designa køkken

Det handler ikke kun om at holde det rent og ryddeligt

... det handler også om at tage kærlig hånd om de materialer, der udgør dit køkken. Fronter og bordplade.   

Behandler du dem godt, er det også at tage kærlig hånd om din egen køkkenglæde.  

Her finder du gode vedligeholdelsesråd til de mange materialer og overflader, så dit køkken vil stå flot og fungere optimalt mange år ud i fremtiden.

Find samlevejledninger

Vedligeholdelse af køkkenfronter

Køkkenfronterne er en vigtig del af køkkenets design og udtryk. Det er dem, der skaber atmosfæren og stilen i rummet. Det er også et af de elementer, vi er mest i berøring med i vores daglige køkkenrutiner. 

Hos Designa forstår vi vigtigheden af at vælge de helt rette køkkenfronter, men også at hjælpe dig med at vedligeholde dem, så dit køkken forbliver smukt og funktionelt i mange år fremover.

Med et bredt udvalg af materialer og overflader kan det være en udfordring at navigere i, hvordan man bedst vedligeholder sine køkkenfronter. Forskellige overflader kræver forskellig pleje og vedligeholdelse for at bevare deres skønhed og holdbarhed. 

Her finder du en skattekiste af information og vejledning om, hvordan du plejer og vedligeholder dine køkkenfronter. Alt fra rengøring, beskyttelse mod ridser og fugt, til hvordan du håndterer mindre skader og reparationer.

grafik af køkken
Fingertappede skuffefronter

Undgå brug af rengøringsmidler, der indeholder slibemidler samt grove skuresvampe, da begge kan skade lågernes overflader

grønt linoleumskøkken

Vedligeholdelse af bordplade

Køkkenets hjerte er bordpladen. Det er her, du forbereder og anretter de mange måltider, som samler venner og familie til hyggeligt samvær. 

Bordpladen skal derfor også stå model til en del hverdagsslitage over tid. Det er vigtigt, at du kender din bordplade, så du kan passe godt på den. Ved at beskytte overfladen mod ridser, varme og fugt og udføre regelmæssig vedligeholdelse kan du sikre, at din bordplade holder sig smuk og funktionel mange år ud i fremtiden.

Vedligeholdelsesbehovet varierer i samme omfang som de mange typer af bordplader. Her får du en oversigt. 

grafik af blomster
familie i et køkken
hvidt silk køkken med bordplade i laminat

Sådan passer og plejer du din køkkenvask

Køkkenvasken er et centralt element i ethvert hjem og spiller en afgørende rolle i vores daglige madlavnings- og rengøringsrutiner. Det er her, vi forbereder friske råvarer, vasker op efter måltider og holder vores køkken hygiejnisk og indbydende.

... samme omtanke og kærlig rengøringshånd skal vi også give vores håndvask. 

Køkkenvasken er nemlig ikke kun et smukt designelement, det er også en investering i dit køkkens funktionalitet og levetid. Derfor er det vigtigt at passe og pleje din køkkenvask ordentligt for at sikre, at den forbliver i topform og tjener dig godt i årevis.

  

grafik af lameller
hvidt silkkøkken

Har du spørgsmål til dit køkken?

Hos Designa bygger vi køkkener af høj kvalitet, og vi ønsker at hjælpe dig med at passe godt på dit køkken, så du kan nyde det i mange år fremover. 

Har du spørgsmål til vedligeholdelse eller søger råd om materialer og design, så er du altid velkommen til at kontakte din lokale Designa butik. Deres erfarne team står altid klar til at hjælpe. 

  

Find butik
grafik af lameller
Book et moede med en DESIGNAkonsulent

Find din lokale Designa butik

Én ting er at kigge på køkkener online. Noget helt andet er at opleve et køkken i virkeligheden. Mærke materialerne. Opleve farverne. Prøve de mange funktioner af.  

Så hvad venter du på?  

Vi glæder os til at byde dig velkommen i en af vores mange Designa butikker rundt omkring i Danmark.

Find din nærmeste Designa butik
Find din lokale DESIGNA butik
Find din lokale DESIGNA butik