Axis Liscio

Om køkkenet

NYHED
72.316,- Prisen er for skabe, sokkel, reoler og bordplader. Ekskl. hvidevarer, vask, armatur og belysning.

Med Axis kan de elegante profiler kombineres med et utal af glatte låger fra DESIGNAs sortiment, som dermed giver maksimal frihed til at skabe sin helt egen og individuelle stil. Her vist i en kombination med børstet aluminium og den hvidmalede Liscio front.

NYHED
72.316,- Prisen er for skabe, sokkel, reoler og bordplader. Ekskl. hvidevarer, vask, armatur og belysning.
Bordplade
30 mm laminat
Låge
Liscio hvid
Greb
Push-out & grebsfri
Axis profil
Børstet aluminium
Se vores katalog med AXIS by DESIGNA
Se vores katalog med AXIS by DESIGNA

Vil du kigge nærmere på AXIS by DESIGNA? Så læs med her...

Se det her

Funktionsmæssigt unikt design

Axis-serien er design- og funktionsmæssigt unikt med profilen placeret langs selve køkkenmodulerne og fungerer således som gribeliste, der gør det let at åbne skuffer og låger. 

Den øverste grebsprofil giver bordpladen et svævende udtryk og understreger det enkle og stringente i designet. Her vist i en opstilling med sorte linoleumsfronter og sort profil.

Enkelt, smukt og funktionelt.

Axis løfter det grebsfrie design

Axis løfter det klassisk nordiske grebsfrie design til højeste niveau. Axis-designet fås med profiler i børstet aluminium, sort og hvid og kan kombineres med et stort udvalg af glatte låger fra DESIGNAs sortiment.

Axis er inspireret af det klassiske koordinatsystem med X- og Y-akser og gør den enkle geometriske form smuk og helt stringent i sin fremtoning. 

Med Axis kan de elegante profiler kombineres med et utal af glatte låger fra DESIGNAs sortiment, som dermed giver maksimal frihed til at skabe sin helt egen og individuelle stil. 

#designakitchen

Kig forbi og se AXIS by DESIGNA i vores udstilling

Book et uforpligtende møde med en af vores konsulenter. Få en god kop kaffe og en snak om mulighederne til dit nye køkken.

Book et møde

 

Lev livet hver dag - med garanti

Lev livet hver dag - med garanti

Garantier er en selvfølge, vi egentlig ikke snakker så meget om. Men vi har forståelse for, at det giver dig og din familie tryghed og glæde i det daglige. Og det er det, vi lever af.

 

Læs mere om garantier