Ultra mat sort

Køkken fra kollektionen Silk by DESIGNA

Et sort køkken med en bordplade i rustfri stål. Farverne er rigtig godt matchet i hele rummet, hvor køkkenet er det eneste sorte, og derfor dominerer indtrykket uden at fylde hele i rummet.

Der er kræset om detaljerne i køkkenet, som har et gennemført maskulint og eksklusivt udtryk med lædergreb, højstole i cognacfarvet læder og en industriel loftslampe.

Dimensioner

Alternate Text
47.706,- Prisen er for skabe, sokkel og bordplade. Ekskl. hvidevarer, vask, armatur og belysning. Kan leveres usamlet til kr. 44.026,-.

Pris/mdr. 954,-

*Ved ratebetaling over 50 mdr. rente og gebyrfrit. Kan ikke kombineres med kampagner eller rabatter.

Læs mere om ratebetaling her
Låge
Ultra mat sort folie (803)
Greb
FG129
Bordplade
30 mm stål
Kollektion
Silk by DESIGNA

Giv dit køkken det sidste eksklusive touch!

Dit nye køkken kan sagtens komme til at ligne en million uden at koste det! Hos DESIGNA kan du vælge blandt et kæmpe udvalg af lækre tilbehørsprodukter til dit køkken, bad og garderobe.

For eksempel: Fingertappede natur eg skuffer til bestik og køkkengrej. Elegante bakkeskuffer "Skuffe i skuffe" systemer, hvor der er plads til 2 eller 3 niveauer af skuffer alt afhængigt af dit behov. Og meget mere.

Oplev de mange muligheder i DESIGNA butikken eller tag et kik i vores store og inspirerende tilbehørskatalog her.

NYHED - Kube reoler

Fuldend looket i dit nye køkken og bad - eller andre steder i hjemmet med en af vores 2019 nyheder - elegante kube reoler i sort metalramme. 

Top- og bundhylder er udført i melamin og fås i fire designfarver; sort struktur, hvid struktur, glat hvid og natur eg.  

Mål til køkken: 32 cm dybe samt 40 cm, 60 cm eller 80 cm brede. 

Mål til bad: 19 cm dybe og 40 cm brede.

Lev livet hver dag - med garanti

Lev livet hver dag - med garanti

Garantier er en selvfølge, vi egentlig ikke snakker så meget om. Men vi har forståelse for, at det giver dig og din familie tryghed og glæde i det daglige. Og det er det, vi lever af.

 

Læs mere om garantier

Book et møde med en konsulent

Book et uforpligtende møde med en af vores konsulenter. Få en god kop kaffe og en snak om mulighederne for nyt køkken, bad eller garderobe.

Book et møde her