Garantier

 

Dansk håndværk og kvalitet
Designa er landets eneste 100% danskejede køkkenproducent. Vi har mere end 25 års erfaring med produktion af møbler, så vi ved, at håndværket, kvaliteten og den endelige finish er af allerhøjeste betydning. På samtlige af vores produkter foretages løbende meget grundige og omfattende kvalitetstests. Det gør vi for at sikre, at vi hele tiden leverer et produkt i fineste kvalitet.

Miljøet
Alle de spånplader, vi bruger til skabe, skuffer og skydedøre, er fremstillet i Danmark af genbrugstræ. Designa tilbyder i dag bordplader med FSC-certificering. Det garanterer, at træet er fældet med omtanke for dyr, natur og mennesker.

Hvad dækker garantien - og hvor længe gælder den?
Alle vores produkter er naturligvis dækket af de almindelige reklamationsregler, men hos Designa lægger vi stor vægt på kundernes tryghed – også efter køkkenet er taget i brug. Så du får 25 års garanti på skuffer, skinner og hængsler – samt alle bevægelige dele. 10 år på skabe og låger, og 5 år på bordplader. Bemærk venligst at garantien gælder for varer købt efter 1. januar 2014.

Reklamationsret
Du har reklamationsret på alle varer købt hos Designa. Hvis et af vores produkter går i stykker, og det er omfattet af garantien, skal du henvende dig i butikken, du har handlet med. Du skal medbringe din kvittering som dokumentation for, at varen er købt hos Designa. Vi undersøger varen og afgør, om den er dækket af garantien. Er den det, erstatter vi den med en ny eller udbedrer fejlen. Designaafholder alle omkostninger til nyt produkt og afsendelse af dette. Der ydes ikke kompensation for evt. omkostninger til montage eller andre følgeomkostninger. Designa betaler naturligvis ikke udgifter til reparationsarbejde, som er foranlediget af kunden selv, uden forudgående skriftlig aftale. Hvis produktet er udgået fra Designas sortiment, leverer vi et passende erstatningsprodukt.

Betingelser
Garantien gælder kun, hvis produkterne udelukkende har været brugt til privat brug og uden ændringer af nogen art. Garantien dækker ikke, hvis produkterne har været opbevaret, monteret eller samlet forkert. Garantien omfatter ikke almindelig slitage, ridser, skæremærker eller skader, opstået ved brug af forkerte rengøringsmidler eller -metoder.

Læs mere om tryghed hos Designa