Hjælp til opmåling?

Kom godt fra start med din nye køkkendrøm

Kom godt fra start ved at medbringe en skitsetegning af dit rum til det første møde med en køkkenkonsulent. Skitsen hjælper køkkenkonsulenten med at danne et indtryk af mulighederne og omfanget af dine køkkendrømme. Hent skabelonen nederst på siden her.

Du kan også booke et indretningsbesøg, hvis du gerne vil starte hjemme hos dig selv. Så kommer vi på besøg med inspiration og input til, hvordan I kan indrette jeres drømmekøkken. Vi måler naturligvis også op, så I har de helt præcise mål. Og herfra kan vi sammen begynde at tegne og designe, så I får præcis det køkken, I drømmer om.

Book en GRATIS opmåling og indretningsbesøg hjemme hos dig selv her.

Hent skema til måltagning her

Som en del af din forberedelse, kan du herunder hente dokumentet Opmålingsskema, der indeholder et spørgsskema med en række nyttige spørgsmål til det første møde samt et ark med tern, hvor du kan tegne dit rum og påføre mål.

Alle mål m.m. på skitsen er naturligvis kun vejledende. Når du handler hos os, foretager køkkenkonsulenten altid en kontrolmåling hjemme hos dig, så vi er helt sikre på, at alle målene passer.

Skitsen bør indeholde rummets mål med placering af døre og vinduer (angiv også højden fra gulvet op til vindueskarmen). Mærk af, hvor radiatorer, lys, stikkontakter, vand og afløb er placeret.

Download vores opmålningsskema hér
Hent skema til måltagning her
 skema til måltagning