DESIGNA KØKKEN passer på miljøet

Vi passer på miljøet

Minimalt ressourcespild gennem samarbejde med GreenDozer

Nyproducerede overskudsvarer fra vores lagerenheder overgår til GreenDozer. Et samarbejde, vi er stolte af. GreenDozer er en dansk markedsplads, der forhandler overskuds- og genbrugsvarer fra danske grossister, byggemarkeder og byggeproducenter. 

Miljøbevidstheden er med os i alt, hvad vi foretager os, og vi forsøger hele tiden at præge vores værdikæde i en positiv retning ved bl.a. at reducere mængden af skrot. Derfor glæder det os, at vi i samarbejde med GreenDozer kan bidrage til en mere bæredygtig branche, hvor ressourcespildet er holdt til et minimum.

Overskudsvarer af en del af vores hverdag og virke som producent af køkken, bad og garderobe. De opstår typisk i kølvandet af ordreannulleringer, for store bestillinger til lager, og hvis en varer udgår og må vige pladsen for nye modeller og produkter på markedet.

GreenDozer
Nærbillede af listeproduktion

Forskellige certificeringer og miljømærkninger vidner om vores bæredygtige tankegang. 

FSC®-certificering

Designa Køkken tilbyder et bredt udvalg af FSC®-certificerede bordplader, som er din garanti for køb af træ med god samvittighed. 

Der fældes ikke mere træ end skoven selv kan reproducere samtidig med der tages hånd om lokalbefolkningen, som uddannes, får sikkerhedsudstyr og en løn, de kan leve af. På den måde, sikres skovdrift med omtanke for natur, mennesker og dyr.

Alle typer skov kan FSC-certificeres. Dele af skoven fredes helt, så truede dyr og planter sikres. Alt træ kan spores tilbage til skoven. Alle led mellem skoven og dig certificeres, uanset hvor mange led der er. Det er din garanti for, at du kan købe træ med god samvittighed. 

Vi er stolte over at være FSC-certificerede (licenskode FSC®-C108986), og over FSCs løbende indsigt i ansvarlige sociale, økonomiske og miljømæssige forhold. Hør mere om vores FSC® certificerede produkter i din Designa Køkken butik.

Se certificeringer her
FSC-certificeringer
FSC-certificering

Dansk Indeklima Mærkning

Hele vores produktsortiment er indeklimamærket.

For at opnå mærket, har produkterne gennemgået omfattende test hos Dansk Teknologisk Institut, så vi overholder de krav, der stilles til et godt indeklima. Det sikrer god luftkvalitet i hjemmet uden negativ effekt på familiens sundhed, velbefindende og komfort.

Indeklimamærket dækker 3 ting: Minimal afgasning af sundhedsskadelige stoffer, minimale lugtgener efter udpakning og vejledning til opbevaring, transport, montering, anvendelse og vedligeholdelse.

Dansk Indeklima Mærkning spiller sammen med DGNB i kriteriet omkring emission fra byggematerialer.

Indeklimamærkning
Indeklima

Vi arbejder med certificeringer for at verificere vores bæredygtige initiativer.

Vi stiller krav

Hos Designa Køkken stiller vi krav til vores leverandører og samarbejdspartnere for at imødekomme de høje krav til miljø og klima samt produktsikkerhed og kvalitet.

Løbende testes råmaterialer, kvaliteter og sikkerhed, vi ser det som en selvfølge at kunne dokumentere vores produkt og dets egenskaber. 

Se tests & certificeringer
Vi stiller krav
Vi stiller krav