DESIGNA KØKKEN passer på miljøet

Vi passer på miljøet

Forskellige certificeringer og miljømærkninger vidner om vores ansvarlige tankegang. 

FSC®-certificering

Designa Køkken tilbyder et bredt udvalg af FSC®-certificerede bordplader, som er din garanti for køb af træ med god samvittighed. 

Der fældes ikke mere træ end skoven selv kan reproducere samtidig med der tages hånd om lokalbefolkningen, som uddannes, får sikkerhedsudstyr og en løn, de kan leve af. På den måde, sikres skovdrift med omtanke for natur, mennesker og dyr.

Alle typer skov kan FSC-certificeres. Dele af skoven fredes helt, så truede dyr og planter sikres. Alt træ kan spores tilbage til skoven. Alle led mellem skoven og dig certificeres, uanset hvor mange led der er. Det er din garanti for, at du kan købe træ med god samvittighed. 

Vi er stolte over at være FSC-certificerede (licenskode FSC®-C108986), og over FSCs løbende indsigt i ansvarlige sociale, økonomiske og miljømæssige forhold. Hør mere om vores FSC® certificerede produkter i din Designa Køkken butik.

Se certificeringer her
FSC-certificeringer
FSC-certificering

Dansk Indeklima Mærkning

Hele vores produktsortiment er indeklimamærket.

For at opnå mærket, har produkterne gennemgået omfattende test hos Dansk Teknologisk Institut, så vi overholder de krav, der stilles til et godt indeklima. Det sikrer god luftkvalitet i hjemmet uden negativ effekt på familiens sundhed, velbefindende og komfort.

Indeklimamærket dækker 3 ting: Minimal afgasning af sundhedsskadelige stoffer, minimale lugtgener efter udpakning og vejledning til opbevaring, transport, montering, anvendelse og vedligeholdelse.

Dansk Indeklima Mærkning spiller sammen med DGNB i kriteriet omkring emission fra byggematerialer.

Indeklimamærkning
Indeklima

Vi arbejder med certificeringer for at verificere vores initiativer.

Vi stiller krav

Hos Designa Køkken stiller vi krav til vores leverandører og samarbejdspartnere for at imødekomme de høje krav til miljø og klima samt produktsikkerhed og kvalitet.

Løbende testes råmaterialer, kvaliteter og sikkerhed. Vi ser det som en selvfølge at kunne dokumentere vores produkt og dets egenskaber. 

Se tests & certificeringer
Vi stiller krav
Vi stiller krav