Hvem er vi?

Vores hjerte banker for godt design, hvor form og funktion er en daglig glæde til fornuftige priser. Vi ønsker at tilbyde et design- og kvalitetsprodukt til en lav pris og give dig en god og tryg oplevelse med DESIGNA.

Du kan glæde dig over solidt møbelhåndværk fra vores egen, moderne fabrik i Danmark. Hos os finder du køkkener skabt af mennesker, der lever tæt på dig. De har en hverdag, som ligner din, og de elsker den.

I jeres KØKKEN gør vi plads til, at hele familien har det rart sammen. Bestil sommerferien fra jeres iPad ved bordet. Nyd en hyggesnak, når I snitter grøntsager. Hjælp børnene med deres lektier hen over kødgryderne. Vær spontane, og gør lige hvad der falder jer ind. Vi skaber et rum, der giver jer overskud til at begynde dagen med et smil og lyst til at runde den af i fællesskab omkring måltidet.

Vi indretter jeres BAD, så alle i familien kan nyde en stille pause helt for sig selv. Stil, komfort og praktisk indretning er designet til at give jer velvære i hverdagen. Her bliver I fyldt med ny energi.

I bliver glade for nye GARDEROBER, der har alt på rette hylde. Hvad enten I drømmer om det store walk-in-closet, skabe i børnehøjde eller praktisk opbevaring i bryggerset. Vi hjælper også med at gøre spildplads til nytteplads ved at forvandle kedelige hjørner, trapperum og skunke til praktiske garderober.

Vi glæder os til at gøre din families hverdag endnu bedre.