Hvorfor vælge Designa?

Høj kundetilfredshed
Igennem flere år har vi fastholdt en høj kundetilfredshed målt på Trustpilot. Det er vi meget stolte af, for vi lever af glade og tilfredse kunder! Derfor kan du trygt handle med os. Læs vores mange anmeldelser her.

Danmarks største sortiment
Vi fremstiller køkken, bad og garderobe helt efter jeres ønsker. Vi har Danmarks største sortiment, så uanset hvad du drømmer om, kan vi helt sikkert opfylde alle dine ønsker.

Bæredygtige køkkener
Designa var først med låger og bordplader i træ med FSC-mærke. Det garanterer, at træet er fældet med omtanke for dyr, natur og mennesker. Samtidig er alle spånplader, vi bruger til skabe, skuffer og skydedøre, lavet i Danmark af genbrugstræ. Det betyder, at op til 85 procent af alt træet i vores skabe, er genbrug.

Unikke produkter
Vi udvikler løbende nye og innovative designs, som for eksempel vores helt særlige Bricks køkken, hvor du selv bestemmer, hvordan skuffer og moduler skal sammensættes. Se et eksempel på Bricks her. Vi er også helt foran med unikke grebsfri designs, som for eksempel vores Axis design, du kan se lige her.

Opmåling og indretning er med i prisen
Vi starter meget gerne med at mødes hjemme hos jer. Vi måler op til jeres nye køkken og designer det uden at lægge en øre til prisen. I kan afprøve alle jeres ideer sammen med vores køkkenkonsulenter og behøver ikke kigge på uret undervejs. Vi giver os god tid. Hos Designa er vi først tilfredse, når I får det køkken, I drømmer om. Book jeres møde her.

Danmarks største privatejede køkkenvirksomhed
Designa Køkken er Danmarks største privatejede køkkenvirksomhed. 

Nemt at vælge rigtigt
Et stilsikkert sortiment, der mikser tidens trends med tidløse klassikere, gør det nemt at vælge rigtigt. Hos os møder I ingen fikse ideer eller lige lovligt smart design, som I hurtigt bliver trætte af. Designa er jeres garanti for køkkener, der holder sig moderne i mange år. Og som modstår hverdagens slid længe efter, I er begyndt at drømme om noget nyt.

Dansk design og håndværk
Designa har mere end 27 års erfaring med at skabe og producere dansk møbelkvalitet. Vi ved, hvad moderne mennesker drømmer om, og hvilke krav de stiller. Hos os får I køkken, bad og garderobe skabt til netop jeres behov. Leverum, der ganske enkelt mærkes helt rigtige, fordi de svinger i takt med jeres måde at leve livet på.

Garanti for daglig glæde
Alle vores produkter er naturligvis dækket af de almindelige reklamationsregler, men hos Designa lægger vi stor vægt på kundernes tryghed – også efter køkkenet er taget i brug. Andre kalder det 'udvidet garanti', men for os er det egentlig bare en selvfølge.

Du får 25 års garanti på skuffer, skinner og hængsler – samt alle bevægelige dele. 10 år på skabe og låger, samt fem år på bordplader. Men vi tror ikke, du får brug for den… Designa holder til det meste.

Læs mere om Designas garantier her.

Softclose
Der er SoftClose som standard i alle skabe uden merpris.

Bestem selv prisen
Hos Designa bestemmer du selv, hvordan dit nye køkken skal leveres - samlet eller usamlet, leveret eller afhentet.

Gennemsigtige priser
Uanset hvilket produkt eller serviceniveau, I vælger, kommer der ingen ubehagelige overraskelser.

Danmarks største sortiment
Vi fremstiller køkken, bad og garderobe helt efter jeres ønsker. Vi har Danmarks største sortiment, så uanset hvad du drømmer om, kan vi helt sikkert opfylde alle dine ønsker.

Oplev Designas fordele

 

Mere kvalitet og tryghed
Hos Designa ved vi, at kvalitet er fundamentet for glæden ved at købe køkken. Derfor er det solid og gedigen kvalitet, der gør købet til en tryg oplevelse og en sund investering. Vores høje standarder sikrer, at du altid får et køkken, som holder sig ungt længe. Så kan du bevare glæden i mange år fremover.

Solid kvalitet
Designas køkkener skal kunne holde til det liv, køkkenet er en del af. Designas spånplader består af 70 procent genbrug, og vores ophængslister er ikke lavet af spånplade, men af fyrretræ. Desuden har Designas skuffer 16mm bund. Det øger belastningsevnen og sikrer køkkenets holdbarhed i mange år.

Kvalitet og pris
Vi ved, at nogle kunder ønsker sig et lækkert køkken til den bedst mulige pris. Andre kunder sætter stor pris på lækre materialer og køkkener med et unikt design, der oser af kvalitet. Vi har gjort det nemt for dig at vælge, ved at have et sortiment, som kan opfylde så godt som alle køkkendrømme.

Tryghed og service
Tryghed er vigtigt, når det gælder købet af dit nye køkken. Derfor sørger vi gerne for opmåling, tegning, bestilling, levering og montering.
Designas personale er trænet i at sætte sig ind i dine ønsker, og vi guider dig ligeså meget, du ønsker. Det giver dig ro til at koncentrere dig om de vigtige beslutninger.

Dansk produktion
Designa er en dansk køkkenfabrik, og vores køkkener produceres i Danmark. Vi råder over et topmoderne produktionsapparat, som sikrer høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. 

Mere stil
Hos Designa udvikler vi vores køkkener med tanke på såvel farver og materialer som form og funktion. Køkkenet er hjertet i vores bolig, og et af de rum vi opholder os allermest i. Både når vi er hjemme og sammen med venner og familie. Derfor er det vigtigt, at vi indretter køkkenet, så rummet afspejler vores personlige stil.

Individuelle løsninger
Et fokuseret og samtidig bredt sortiment er forudsætningen for, at du kan designe dit individuelle køkken. Med et stort udvalg af skabe, skuffer og indretninger finder vi nemt en løsning, der passer til din bolig. Så kan du altid ramme din helt egen stil uden at skulle gå på kompromis.

Design finish
Designas køkkener er altid gennemsyret af en høj grad af design finish, og her er det detaljerne, der gør forskellen. Både for din køkkenstil, men også for den vedvarende finish, når dit køkken er taget i brug.

F.eks. poleres laminaten ved vaskekanten for at styrke kantens holdbarhed over for slag fra gryder og bradepander, så bordpladen kan bevare sit gode udseende ved brug. Og køkkenelementernes bagbeklædning er monteret i not, hvilket sikrer stabiliteten. Det er ikke noget, du spekulerer over, når du skal designe dit køkken, men af stor betydning for den endelige finish, når et køkken bare skal være paskram. Foruden æstetik har finishen altså også stor betydning for funktionalitet og holdbarhed.