Privatlivspolitik

Persondata og cookies

1. Ejeroplysninger
DESIGNA A/S
Industriparken 1
8620 Kjellerup
Telefon: 86 87 99 00
Email: post@designa.dk

CVR: 37521027

2. Dette website anvender cookies
En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer eller tilsvarende for at kunne genkende den.

Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus. Læs mere om cookies 

3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies
Læs mere her

4. Formål med cookies på vores website:
At gemme dine indstillinger.
Trafikmåling og statistik.
Målretning og frekvensstyring af annoncering.

5. Tredjeparter med adgang til at sætte cookies
Sitet anvender cookies fra: Google Analytics, Google Adwords, Ipaper, Adform og Facebook Pixels.

6. Persondata
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil, og vi indsamler ikke personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar. Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Personoplysninger ved tilmelding til nyhedsbreve
Vi sender kun nyhedsbreve til modtagere, som aktivt selv har valgt at tilmelde sig. Har du modtaget vores nyhedsbrev uden at have givet os din accept, kan det skyldes, at en du kender har videresendt nyhedsbrevet til dig. Vi gemmer dine oplysninger i en database på en beskyttet server og garanterer, at vi aldrig videregiver eller sælger din email-adresse/persondata til andre virksomheder. Det er kun DESIGNAs webansvarlige samt en ekstern samarbejdspartner, der har adgang til dine oplysninger. Du kan altid nemt afmelde dig nyhedsbrevet via et link nederst i mailen.

Oplever du nogen form for problemer med at afmelde dig eller har du andre spørgsmål, så kontakt os via post@designa.dk.

Personoplysninger ved mødebooking
Booker du et møde via DESIGNAs hjemmeside bliver dine oplysninger videregivet til den DESIGNA butik, du har valgt på listen. Når mødet er afholdt, bliver dine personlige oplysninger slettet fra butikken, som har modtaget din bookning.