Opgrader din jul med DESIGNA. På billedet ses et køkken med en masse julepynt

Opgradér din jul
sammen med DESIGNA

Julelogo

 

Vi forkæler med velduftende opskrifter på julebag, MasterChef Jul og skønne giveaways, der altsammen lige giver "det ekstra"

 

Gør julen "det ekstra" sammen med DESIGNA

De fleste af os vil så gerne gøre det lidt ekstra hyggeligt her i den søde juletid. For os selv. For dem vi har kær… Både i hjemmet og i køkkenet.  

I december vil vi gerne hjælpe dig med lige ”det ekstra”. 

Gå på opdagelse i vores juleunivers, som bugner af smukke køkkenidéer og kokkeglæde i samarbejde med Masterchef Jul og Jon ”Bagedysten” Edlund. 

Svøb dig og dine i duften af Jons julebag med lige det ekstra. Vi løfter sløret for nye opskrifter hver uge.

Kom i den helt rigtige julestemning med nye afsnit af MasterChef Jul på TV3 og Viaplay.

… og så forkæler vi selvfølgelig med skønne giveasways, der gør det ”lidt ekstra” for dig i køkkenet.  

Gå ombord i juleinspiration med lige "det ekstra"
Grafik af græs
Et lamelkøkken fra DESIGNA med julepynt

Følg med, når vi opgraderer hjemmet - rum for rum, detalje for detalje hver måned med nye idéer til indretning, udtryk og design.

Opgradér dit bad - med silkebløde overflader!

Skru op for charmen på badeværelset ved blot at twiste lidt på detaljerne og med skarpe priser på smukke badmoduler.  

Badeværelset er rygtet og berygtet for at være et af de absolut dyreste rum at renovere. Heldigvis kan du komme rigtig langt med mindre, men effektfulde fornyelser og opgraderinger.  

Invitér Silk kollektionen ind i din badeværelsesindretning. Smyg dig i silkebløde, matte overflader og giv dig hen til de æstetiske metaltrends i armaturerne!  

Er du klar til at forelske dig hovedkulds i små forandringer med stor effekt og finde inspiration til mindre, men effektfulde opgraderinger af badet? 

Læs mere om opgradering af bad
Grafik af køkken
Blåt badmodul fra SILK kollektionen 22

Små detaljer… stor forandring!

Trænger dit hjem til fornyelse? En lille opgradering, som ikke kalder på den helt store makeover, og som ikke koster alt for mange penge?

Måske har du allerede et dejligt og funktionelt køkken, som opfylder dit og dines hverdagsbehov. Den kunne bare godt… ja, trænge til et lille løft.   

Hvis der ikke er plads til den gennemgribende renovering – om det er køkken, bad eller garderobe, er der mange knapper, du kan skrue på, uden det koster alverden - og som kan give et effektfuldt, nyt pust. 

grafik af græs
kaffemaskine

Fornyelse frem for nyt

Man kommer nemt til at dvæle ved de lidt lunkne følelser omkring sit eksisterende køkken eller bad. Måske mindes du de tider, hvor det stod nyt, lækkert og knivskarpt. Det var en anden tid. Du var en anden, og dengang var det bare det helt rigtige køkken. Kort sagt: Du var forelsket – for wow, det var drømmekøkkenet!   

Men tiden er gået… og den daglige gang i køkkenet har sat sit præg på fronter, bordplade og hvidevarer. 

Du har måske også ændret dig? Din smag i køkkener har ændret sig – og tanken spirer om at rive den gamle køkkenkærlighed ned og montere et nyt. Flotte, nye køkkener gør sig til rundt omkring på Google og sociale medier – og du mærker den gamle forelskelsesrus.

Vælger du at forny dit eksisterende køkken, og vente lidt med helt nyt, så kan du faktisk højne brugsglæden betragteligt – og oveni sparer du faktisk ofte rigtig mange penge, når du fornyer...

grafik af køkken
Quooker oktober kampagne 22

5 mærkbare veje til køkkenfornyelse

Er det ikke nu, I står over for den helt store og gennemgribende køkkenrenovering, så findes der heldigvis en håndfuld knapper til en lettere køkkenopgradering. 

Her finder du fem af slagsen, som ikke koster alverden - og som puster nyt liv i eksisterende køkken.  

5 mærkbare veje til køkkenfornyelse
1.
Optimer dine arbejdsgange
Vi hakker, snitter, koger, vasker, steger, sauterer, damper, skyller og ælter på livet løs i køkkenet - mange i timevis om dagen. Har du et køkken af ældre dato, er det værd at kigge på, hvordan du kan optimere din daglige arbejdsgang i køkkenet. En Quooker, intelligende og strømbesparende hvidevarer, dobbeltvask, soft-luk funktioner på skabe og skuffer. Alt sammen er med til at gøre dit køkkenarbejde både lettere, sjovere og billigere.
2.
Nye greb
Skal der ske noget nyt, men ikke for omkostningstungt, kan du overveje at skifte grebene ud på dine skuffer og skabe. Det er en lille detalje, som gør en stor forskel - både æstetisk og praktisk. Hos DESIGNA har vi et stort udvalg af greb i mange forskellige typer materialer og designs.
3.
Udskift køkkenlågerne
Lågerne er køkkenets smil og stilmarkør. Skifter du dem ud, vil du opleve en markant forandring. Prisen på nye låger afhænger af, hvilket design du falder for. Men det vil være væsentligt billigere end at skifte hele køkkenet ud.
4.
Nyt køkkentilbehør
Køkkenfornyelse kan du også opnå ved at opgradere dit køkken med nye bestikindsatse, film- og folieskærere samt nye udtræk i dine køkkenskabe, der gør hverdagslivet i køkkenet lettere. Nye hylder til dit nye køkkenstel, køkkengrej og krydderier kan også give køkkenet et frist pust.
5.
Top dit køkken med en ny bordplade
Bordplader i laminat, granit, træ, komposit eller noget helt fjerde? Dit valg af bordplade har en helt unik effekt på dit køkkenlook, og med en opgradering her, kan du skabe et helt nyt og personligt udtryk.

Quookeren - en brandvarm opgradering af dit køkken

Første rum vi satte fokus på var hjertet af hjemmet, nemlig køkkenet og her på Quookeren. Væk med elkedel, vandflasker og kaffemaskine. For med en Quooker-hane kan du tappe 100°C kogende vand, afkølet vand og endda vand med brus direkte fra hanen.

Det giver meget mere luft på køkkenbordet – ja, generelt bare mere luft og brugsglæde i hverdagen. 

Læs mere om Quooker
Grafik af køkken
Quooker oktober kampagne 22

Forelsk dig i de mange små forandringer med stor effekt!

Glade DESIGNA køkken-ejere, og DESIGNA er bedst i kategori på TrustPilot

Stjernedrys og varme anbefalinger

En god og tryg købsoplevelse er åbenbart ikke en selvfølge, når du vælger køkkenleverandør
… men det er den hos DESIGNA. 

Ja, faktisk trækker vi fra alle konkurrerende køkkenbutikker på stjerner og brandvarme anbefalinger på Trustpilot. Det gør os stolte.  

Læs mere
silke
Glade DESIGNA køkkenejere

Besøg vores eksperter i din DESIGNA butik

Gode råd kan man aldrig få nok af – og det gælder også, hvis du står over for fornyelse og opgradering af dit hjem. 

Hos DESIGNA står vores indretningskonsulenter klar til at hjælpe dig med gode råd og vejledning til dit køkken, bad og garderobe. Du er altid velkommen i din nærmeste køkkenbutik.

Du kan du også booke et uforpligtende møde i butikken på forhånd, når det passer dig bedst. 

Book dit møde her
Grafik af kaffebønner
Book et møde med en DESIGNA konsulent

Find din lokale DESIGNA butik

Én ting er at kigge på køkkener online. Noget helt andet er at opleve et køkken i virkeligheden. Mærke materialerne. Opleve farverne. Prøve de mange funktioner af.  

Så hvad venter du på?  

Vi glæder os til at byde dig velkommen i en af vores mange DESIGNA butikker rundt omkring i Danmark.

Find din DESIGNA butik
Find din lokale DESIGNA butik
Find din lokale DESIGNA butik

5 mærkbare veje til køkkenfornyelse

Er det ikke nu, I står over for den helt store og gennemgribende køkkenrenovering, så findes der heldigvis en håndfuld knapper til en lettere køkkenopgradering. 

Her finder du fem af slagsen, som ikke koster alverden - og som puster nyt liv i eksisterende køkken.  

5 mærkbare veje til køkkenfornyelse
1.
Sving malerpenslen
Trænger dit køkken til en ny "stemning", så er malerpenslen et af de billigste og lettest tilgængelige værktøjer i opgraderingskassen. Mal væggene, lofterne - måske endda gulvene! Fungerer det ikke, så maler du bare om igen, til du rammer det helt rigtige udtryk i tråd med din smag.
2.
Skift køkkenlågerne eller mal dem
Lågerne er køkkenets smil og stilmarkør. Skifter du dem ud eller maler dem, vil du opleve en markant forandring. Prisen på nye låger afhænger af, hvilket design du falder for. Men det vil være væsentligt billigere, end at skifte hele køkkenet ud.
3.
Optimer dine arbejdsgange
Vi hakker, snitter, koger, vasker, steger, sauterer, damper, skyller og ælter på livet løs i køkkenet - mange i timevis om dagen. Har du et køkken af ældre dato, er det værd at kigge på, hvordan du kan optimere din daglige arbejdsgang i køkkenet. En Quooker, intelligende og strømbesparende hvidevarer, dobbeltvask, soft-luk funktioner på skabe og skuffer. Alt sammen er med til at gøre dit køkkenarbejde både lettere og sjovere.
4.
Nye greb
Skal der ske noget nyt, men ikke for omkostningstungt, kan du overveje at skifte grebene ud på dine skuffer og skabe. Det er en lille detalje, som gør en stor forskel - både æstetisk og praktisk. Hos DESIGNA har vi stort udvalg af greb i mange forskellige typer materialer og designs. Du skal bare være opmærksom på, at dine nye greb kan monteres i de eksisterende huller.
5.
Kast nyt lys over køkkenet
Der er næppe noget så stemningsangivende som belysningen i køkkenet. Ønsker du at opgradere dit køkken, er belysning et lavthængende frugt, som kan dumpe ned i hånden på dig uden for store udgifter. Du ændrer ikke bare stemningen i køkkenet, ved at forbedre belysningen. Der er også økonomiske fordele at indhente ved at skifte de gamle glødepærer og halogener ud med LED-belysning. Det vil du mærke på din elregning.