DESIGNA etablerer flagship butik centralt i København

December 2018

DESIGNA Køkken etablerer flagship butik centralt i København

Køkkenproducenten DESIGNA A/S sætter nu for alvor fart på vækststrategien med en central placering på Gammel Kongevej i København. Butikken åbner til maj 2019 og bliver koncernens flagship butik på Sjælland.

Da DESIGNA køkkenkæden i februar måned i år fik nye ejere, blev det startskuddet til en ny vækststrategi med fokus på at gøre kæden til landets mest attraktive netværk af selvstændige køkkenforhandlere.

Centralt i strategien er en saltvandsindsprøjtning til hele butiksnettet, hvor især tilstedeværelsen i storbyerne spiller en væsentlig rolle.

Nu tager virksomheden et stort skridt mod at indfri denne ambition, da man netop har sikret sig en af hovedstadens bedste placeringer med et lokale på godt 500 kvadratmeter beliggende ved Gammel Kongevel på adressen Ved Vesterport 6 i København. 

Blandt de bedste placeringer

– Vi er i fuld gang med at eksekvere på vores offensive vækststrategi, og det er et meget vigtigt skridt for os, at vi nu har sikret os en af Københavns formentligt bedste placeringer for en køkkenbutik, siger en glad administrerende direktør, Erik Høj, og fortsætter:

– Vi kommer til at råde over godt 500 kvadratmeter, og udover at blive indrettet med masser af inspirerende udstillinger for private køkkenkunder, bliver butikken også centralt omdrejningspunkt for projektsalg i region hovedstaden, siger direktøren, der netop har sat sin underskrift på lejemålet. 

Venter på den rette partner
Mens DESIGNA nu har sikret sig den attraktive placering, har man endnu ikke truffet beslutning om, hvem der skal i spidsen for den ny flagship butik.

– I tråd med vores koncept, ønsker vi at samarbejde med ambitiøse køkkenfolk, der har lysten og evnerne til at drive selvstændig køkkenvirksomhed. Vi er i dialog med en række spændende profiler til at drive butikken. Vi venter dog gerne på den helt rigtige, så vi sikrer, at butikken får det helt rigtige afsæt fra dag 1, siger Erik Høj. 

DESIGNA er nu gået i gang med at designe, tegne og indrette butikken, som efter planen er klar til at tage imod kunder i maj måned 2019. 


Yderligere information vedr. denne nyhed:
Administrerende direktør Erik Høj, tlf.: +45 22 69 22 58.

Downloads
Materiale tilhørende denne pressemeddelelse kan downloades her: