DESIGNA introducerer silkeblød nyhed til køkken og bad

December 2018

Fra januar 2019 er køkkenproducenten DESIGNA klar med en helt ny lågeserie med en unik silkeblød overflade, der giver et eksklusivt og stilrent udtryk i indretningen. Silk by DESIGNA introduceres i tre trendy nuancer, nemlig grå, sort og hvid.

Silk by DESIGNA er navnet på en helt ny og innovativ serie af låger til køkken og bad, som køkkenproducenten DESIGNA er klar til at lancere i januar 2019. Som navnet antyder, er den nye serie karakteriseret ved en silkeblød overflade, der er fremstillet i en mat folie og er meget slidstærk.

Med Silk by DESIGNA udvider køkkenproducenten dermed sit sortiment med et helt nyt og unikt formsprog. Den nye serie introduceres i tre forskellige farver – sort, grå og hvid, som er udvalgt efter tidens trendy og toneangivende nuancer.

Minimalistisk og klassisk dansk design
– Silk by DESIGNA er minimalistisk og klassisk dansk design, som løfter køkkenets udtryk til et nyt niveau. Overfladerne på lågerne er helt unikke på en lang række punkter, som strækker sig udover den meget
karakteristiske silkebløde overflade, fortæller Designchef Brigitte Kürzel fra DESIGNA A/S og uddyber:

– I modsætning til andre typer af materialer, er denne folie også lidt mere modstandsdygtig overfor slag og fingeraftryk, selvom det naturligvis aldrig helt kan undgås. Det er virkelig et fornemt eksempel på, hvad man kan opnå i form og udtryk med en folielåge, siger hun.

Silk by DESIGNA fås både til låger, skuffer og gavle til køkken-øer – noget som giver maksimal frihed til at få et fuldendt køkken i det nye design. Derudover kan man vælge mellem push-løsning eller med forskellige håndtag. Seriens strømlinjeformede kvaliteter fremhæves imidlertid bedst ved at vælge en push-løsning.

Miljøvenlig profil
Lågerne i Silk by DESIGNA serien er fremstillet med maksimal fokus på miljøet. Kollektionen indeholder således ingen PVC eller ftalater og afgiver stort set ingen afdampning. Det er væsentlige faktorer, der bidrager til et sundt indeklima.

 

"Silk by DESIGNA fås både til køkken og bad og kan opleves i alle DESIGNA butikker landet over fra januar 2019."

Om opstillingerne:

 • Silk by DESIGNA grå & sort køkken: Pris for viste opstilling er 55.300 DKK. Prisen er inklusiv skabe, sokkel og bordplade. Prisen er eksklusiv hvidevarer, vask, armatur og belysning.
   
 • Silk by DESIGNA sort køkken: Pris for viste opstilling er 76.752 DKK. Prisen er inklusiv samlede overskabe, usamlede underskabe og højskabe, sokkel og bordplade. Prisen er eksklusiv hvidevarer, vask, armatur og belysning.
   
 • Silk by DESIGNA hvidt køkken: Pris for viste opstilling er 75.461 DKK. Prisen er inklusiv samlede overskabe, usamlede underskabe og højskabe, sokkel og bordplade. Prisen er eksklusiv hvidevarer, vask, armatur og belysning.
   
 • Silk by DESIGNA grå bad: Pris for viste opstilling er 12.903 DKK. Prisen er inklusiv skabe, bordplade og vask. Eksklusiv armatur, belysning og spejl.
   
 • Silk by DESIGNA sort bad: Pris for viste opstilling er 15.950 DKK. Prisen er inklusiv skabe, bordplade og vask. Eksklusiv armatur, belysning og spejl.