Quooker - den kogende vandhane

Quooker!
Den kogende vandhane

En helt særlig, praktisk detalje: Spilkogende vand lige ved hånden. Voila!

En kogende vandhane

Hos Designa ærer og kærer vi om det gode køkkenliv. Derfor har vi samlet det bedste af det bedste til dit køkken. Og her er en af vores stjerner: Den kogende vandhane fra Quooker!

... som også kan være leveringsdygtig i fleksibelt udtræk, lifligt brus og isvand. Du bestemmer.   

Med en Quooker-hane har du først og fremmest kogende vand lige ved hånden, uden at skulle vente på at det koger på traditionel vis. Det sparer dig tid, energi og giver dig mere tid til at nyde det gode køkkenliv.

Quooker-hanen passer i standard hul-mål i vaske og bordplader. Derfor kan du også nemt tage den med, hvis du skulle få den idé at flytte til et nyt hjem med et eksisterende køkken uden Quooker.

Book et møde og hør mere
grafik af køkken
Quooker flex round i sort

To tryk og et vrid. 
Så nemt er det. 

Spar tid og skån miljøet med en Quooker

Med en Quooker får du tid. Tænk engang, at kunne skolde sine køkkenredskaber øjeblikkeligt, mens du står og laver mad.

Sutter og sutteflasker kan også være rene, opvarmede og klar på sekunder og ikke minutter. De fleste familier med små børn ved, at minutterne med en elkedel føles som år, når man midt om natten skal gøre en flaske klar til en grædende baby. En frisk kop kaffe eller the er også klar med to tryk og et vrid.  

Quookeren er også det miljørigtige valg i forhold til vandforbrug. Du tapper nøjagtigt den mængde vand, du har brug for - om det så bare er en lille kop kaffe eller en stor kande vand.

Skal du bruge almindeligt varmt vand, skal vandet ikke løbe i så lang tid som med en almindelig vandhane. En Quooker blander koldt og kogende vand, så du med det samme kan tappe varmt vand. 

grafik af køkken
Quooker square i stål

Vælg frit mellem Quookers mange forskellige typer vandhaner, inklusiv de smukke og elegante messingmodeller, som vil give dit køkken et tidløst og klassisk udtryk. 

Hvordan skal din kogende vandhane se ud?

 • En Quooker Round I bruneret messing
  Quooker Fusion Round i bruneret messing
 • Quooker Flex i sort
  Quooker Flex i sort med udtræk
 • Quooker Square I krom
  Quooker Fusion Square i krom
 • Quooker Fusion Square i messing
  Quooker Fusion Square i messing
 • Quooker Fusion Round i messing
  Quooker Fusion Round i messing
 • Quooker Flex Round i sort
  Quooker Flex Round i sort

En vandhane med kogende vand… og isvand

Der findes mange modeller og brugsmuligheder, når du skal vælge Quooker. Du kan bl.a. vælge en Quooker Flex med et fleksibelt rørudtræk, som gør det ekstra nemt at rengøre dit vaskemiljø i køkkenet. 

Eller hvad med en model med både kogende vand og isvand, så du altid kan nyde perfekt temperereret drikkevarer, uanset hvad du har lyst til.

Skal din Quooker bare kunne det hele, så er Quookers 5 i 1 det rigtige valg for dig. Den inkluderer en køler, så du kan tappe både kogende, almindeligt varmt, kølet, danskvand og isvand direkte fra hanen. 

Er du til et mere enkelt funktionsdesign, så er Quooker 3 i 1 det rigtige valg for dig, da det giver mulighed for at tappe kogende, almindeligt varmt og koldt vand fra én hanedel.

Book et møde og hør mere
grafik af græs
Quooker Square i krom
Quooker - den kogende vandhane

Opgradér dit eksisterende køkken med en Quooker

Quookeren er en luksuriøs investering i armatur, som er nem at implementere i både dit nye, men også eksisterende køkken. Den findes i mange smukke designs og farver, som passer til alle forskellige typer af køkkener, stort som småt, nyt eller gammelt.

Følelsen af et helt nyt køkken er ikke til at kimse ad. Men det er en stor investering, som slider på både pengepungen og ikke mindst miljøet. 

Vælger du at opgradere dit køkken med en Quooker, kommer du langt stykke ad vejen mod følelsen af et nyt køkken. Du opgraderer ikke bare din vandhane, men hele brugsglæden i dit eksisterende køkken.

grafik af køkken
Quooker Flex Round I bruneret messing

Oplev vores 5 kollektioner

Beslutningen om at forære dig selv et nyt køkken eller bad er forholdsvis let. Hos Designa gør vi vores yderste for, at også det næste skridt mod at realisere din drøm bliver let og fornøjelig.

Få et tilbud på en Quooker, når du bestiller nyt køkken

Én ting er at kigge på køkkener og delikate, kogende vandhaner online. Noget helt andet er at opleve det i virkeligheden. Mærke materialerne. Opleve farverne. Prøve de mange funktioner af.  

Så hvad venter du på?  

Vi glæder os til at byde dig velkommen i en af vores mange Designa butikker rundt omkring i Danmark, og er klar til at hjælpe dig med både med den store køkkenfornyelse og den mindre opgradering. 

Find din nærmeste Designa butik
Find din lokale Designa butik
Find din lokale Designa butik
Har du spørgsmål til en Quooker?

Find din nærmeste Designa butik eller kontakt os herunder.

Find butik Skriv til os

Der findes kun gode spørgsmål

 • Ja, det er svært at svare på entydigt. Quookers kogende vandhane kommer i flere forskellige designs, og med flere forskellige farver og funktionsmuligheder. Måske er du mest ”lun” på den kogende vand-funktion. Så er 3 i 1-muligheden et oplagt valg. Men om den skal være i messing, krom eller sort – med eller uden udtræk, det afhænger af udtrykket i dit øvrige køkkendesign. 

  Men én ting er sikkert. Vi skal helt sikkert nok finde den helt rigtige Quooker-model til dig, som matcher dine behov og ønsker. 

 • Prisen på en Quooker afhænger af flere ting. Er du til krom, messing, bruneret messing eller en sort hane? Dette har indflydelse på prisen.
   
  En anden stor indflydelsesfaktor er også mængden af de funktionsdesigns, du ønsker til din Quooker. Vil du ”bare” have en Quooker vandhane, som kan servere kogende vand, så er 3 i 1-modellen det rette valg for dig. Ønsker du også iskoldt vand og brus med en 5 i 1-model, så stiger prisen på Quookeren.

  Kigger du forbi din lokale Designa butik, skal de nok hjælpe dig med at sammensætte prisen på din ønskede Quooker.  
   
 • En Quooker har et standby-forbrug på 10 watt, hvilket svarer til en WiFi-router.
   
  Sammenlignet med en elkedel kan en Quooker hurtigt vise sig at være mere økonomisk i brug. Man fylder ofte mere vand i elkedlen, end man faktisk skal bruge. Måske glememr du endda, at du har kogt vandet, og bliver nødt til at koge det en gang til.