Socialt ansvar

Socialt ansvar

Vi tror på, at hvert et lille skridt tæller mod en bedre verden for os og vores børn.

Vores medarbejdere

Køkken, bad og garderobe fra Designa Køkken er produceret på et produktionsanlæg med avancerede, langtidsholdbare maskiner og høje sikkerhedsforanstaltninger. Produkterne er af høj kvalitet, der holder i årevis og er fremstillet i Danmark af medarbejdere, der tjener en rimelig løn, modtager ydelser og oppebærer pension.

Vores kunder

Vores kunder bliver mødt med faglighed og engagement. For os, er det naturligt at tage ansvar, overholde aftaler og gå hånd i hånd. ”Det er ikke mit bord” er et ukendt citat hos os. Vi ser kundernes investering, som et fælles projekt og ansvar, og siger derfor: “Det er altid mit køkkenbord”. Vi er med hele vejen, både når det lykkedes, og når processen skrider. Lige dét ekstra, det gør vi altid: "Designa Køkken er design, kvalitet og solidt håndværk i en god og tryg købsoplevelse”.

Vi er stolte af den førsteklasses kvalitet af vores produkter, der er sikre og godkendte - og med Designa Garantier tilbyder vi 5 års garanti på bordplader, 10 år på skabe og låger og 25 år på skuffer og hængsler, samt individuel service for vores kunder.

Vi støtter lokalt

Vi støtter både sociale og bæredygtige initiativer. Projekterne er udvalgt efter deres potentiale til at gøre en forskel. Vi støtter lokale klubber, frivillige organisationer, støtteorganisationer og meget mere.