Sommer i Designa
hele juni og juli

Vi skaber rammerne om det gode hverdagsliv - også i ferien! Kom med på rejsen, bliv inspireret og få slukket tørsten i sommervarmen.

Og til helt fantastiske sommerpriser på køkken, bad, hvidevarer og tilbehør i juni og juli 2024.

Tag køkkenrejsen med Designa

Hvor går rejsen hen? Lad Designa være din rejseleder på sommerens køkkenrejse, så skal vi trygt guide dig igennem processen med et nyt køkken. 

Alt efter om du står overfor en totalrenovering af dit gamle køkken, skal bygge nyt og vælge køkken helt fra bunden eller blot forny dele af dit eksisterende køkken, så er der masser af valg - både tilvalg og fravalg. 

En god måde at starte processen på er ved at besøge din lokale Designa butik, hvor du kan få syn for sagen, mærke materialerne og tale med en af vores køkkenkonsulenter, der med glæde giver råd og vejledning. 

Har du allerede sporet dig ind på, hvor din køkkenrejse bevæger sig hen? Så kan du booke et møde og træde et skridt nærmere køkkendrømmen.

Book dit møde her
silke
Sort køkken
Fantastiske sommerpriser på køkken, bad og hvidevarer

Når du besøger din lokale Designa butik, vil du blive mødt af fantastiske tilbud og forskellige sommerpriser på både køkkener, bade, hvidevarer og tilbehør. 

Find sommerpriser på produkter fra anerkendte hvidevareproducenter som Siemens, AEG og Witt, der alle har tilbud på udvalgte produkter, når du besøger butikken. 

Derudover kører vi i samarbejde med Quooker en sommerkampagne, hvor du får 1 års gratis forbrug af Co2 (12 flasker) ved køb af et køkken med Quooker Cube.

Fantastiske sommerpriser på køkken, bad og hvidevarer
Fantastiske sommerpriser på køkken, bad og hvidevarer
Designa x Quooker sommermocktail 2024

Sluk tørsten i sommervarmen med en læskende mocktail, der toppes op med boblende danskvand fra Quooker, som i juni og juli 2024 er en del af sommerkampagnen.

Den gør sig både godt som en sommerdrink på terrassen og som velkomstdrink til middag med vennerne - og så kan den både nydes af voksne og børn! 

Opskrift:

  • 3 cl Grenadine m. jordbærsmag (Shake-it)
  • 3 cl friskpresset appelsinjuice
  • Toppes med danskvand fra Quooker 
  • Friske jordbær og citronskiver til pynt
  • Isterninger (kan erstattes med frosne jordbær)
Back alt text
Designa mocktail
Lad os være din rejseleder på sommerens køkkenrejse

Der er ikke noget, vi hellere vil end hjælpe dig godt på vej på køkkenrejsen. Hos Designa ved vi, at det at vælge nyt køkken er en proces fyldt med drømme, overvejelser, praktik - og masser af spørgsmål. Vi står klar til at hjælpe dig hele vejen.  

Fra de indledende snakke og inspiration til planlægning af dit nye køkken og montering i dit hjem. Book dit køkkenmøde i dag og kom et skridt nærmere dit nye køkken. 

Book dit møde her
silke
Sort køkken

Med mange års erfaring forstår vi, at processen fra idé til et færdigt køkken kan virke overvældende. Bare rolig. Vi guider dig trygt på rejsen.

Ægte køkkenglæde
Der er mange andre, der har taget køkkenrejsen sammen med Designa før dig - lad dig inspirere af deres oplevelser! Udtryk, funktionalitet og hverdagsbehov er forskellige, men fælles for alle er køkkenglæden og altid en ekstra indsats a la Designa.
Find din Designa butik

Én ting er at kigge på køkkener online. Noget helt andet er at opleve et køkken i virkeligheden. Mærke materialerne. Opleve farverne. Prøve de mange funktioner af.  

Så hvad venter du på?  

Vi glæder os til at byde dig velkommen i en af vores mange Designa butikker rundt omkring i Danmark.

Find din Designa butik
Find din lokale Designa butik
Find din lokale Designa butik