Axis - Ultra mat hvid

Bad fra kollektionen Silk by DESIGNA

Et tidløst badeværelse i et simpelt design med matte hvide låger. Badmodellen fremstår helt stringent med rene linjer, der indrammer de store skuffer, som giver dig en masse opbevaringsplads.

Badeværelset er med integrerede greb, og det giver visuel plads til den rå vinduesvæg med sprosser, som indrammer brusekabinen og skaber en særlig stemning.

Dimensioner

Alternate Text
22.202,- Prisen er for samlede kabe, skinner, bordplade og vask. Ekskl. armatur, belysning og spejl.

Pris/mdr. 444,-

*Ved ratebetaling over 50 mdr. rente og gebyrfrit. Kan ikke kombineres med kampagner eller rabatter.

Læs mere om ratebetaling her
Låge
Ultra mat hvid folie (801)
Greb
AXIS - Profil hvid & push
Bordplade
12 mm hvid Solid Surface
Kollektion
Silk by DESIGNA

Funktionsmæssigt unikt design

Axis-serien er design- og funktionsmæssigt unikt med profilen placeret langs selve køkkenmodulerne og fungerer således som gribeliste, der gør det let at åbne skuffer og låger. 

Den øverste grebsprofil giver bordpladen et svævende udtryk og understreger det enkle og stringente i designet. Her vist i en opstilling med sorte linoleumsfronter og sort profil.

Enkelt, smukt og funktionelt.

Axis løfter det grebsfrie design

Axis løfter det klassisk nordiske grebsfrie design til højeste niveau. Axis-designet fås med profiler i børstet aluminium, sort og hvid og kan kombineres med et stort udvalg af glatte låger fra DESIGNAs sortiment.

Axis er inspireret af det klassiske koordinatsystem med X- og Y-akser og gør den enkle geometriske form smuk og helt stringent i sin fremtoning. 

Med Axis kan de elegante profiler kombineres med et utal af glatte låger fra DESIGNAs sortiment, som dermed giver maksimal frihed til at skabe sin helt egen og individuelle stil. 

Kig forbi og se AXIS by DESIGNA i vores udstilling

Book et uforpligtende møde med en af vores konsulenter. Få en god kop kaffe og en snak om mulighederne til dit nye køkken.

Vi lukker vores fysiske butikker fra d. 23. december – d. 28. februar

 

Lev livet hver dag - med garanti

Lev livet hver dag - med garanti

Garantier er en selvfølge, vi egentlig ikke snakker så meget om. Men vi har forståelse for, at det giver dig og din familie tryghed og glæde i det daglige. Og det er det, vi lever af.

 

Læs mere om garantier