Bliv en del af
et attraktivt køkkennetværk

Forestil dig, at du træder ind i din helt egen Designa butik - et udstillingsvindue fyldt med stilfuldt dansk design og førsteklasses kvalitetsprodukter. 

Det er her drømme om nyt køkken-, bad-, og garderobe bliver til virkelighed med din kyndige ekspertise og rådgivning.

Designa søger partnere

Designa søger altid nye partnere og muligheden for at udvide vores fantastiske team af selvstændige køkkenforhandlere i Danmark.

Hvis du drømmer om at drive din egen Designa butik og blive en del af et engageret og passioneret netværk af forhandlere af det gode køkkenliv, er det her din chance!

grafik af græs
messingquooker i designabutik

Et stærkt netværk af selvstændige køkkenforhandlere

I løbet af de seneste år har Designa Køkken revolutioneret det danske køkkenlandskab ved at skabe et stærkt netværk af selvstændige køkkenforhandlere, der er både inspirerende og attraktivt. 

Vi samler på talentfulde og engagerede iværksættere med en fælles passion for køkkendesign og kundetilfredshed.

Vi brænder for ægte køkkenglæde og gør os umage på kundens rejse både før, under og efter mødet i butikken. Dette unikke drive skaber en synergi, der gør os i stand til at levere det ypperste til vores kunder.

grafik af græs
Designa partnere i butikken i Lemvig

Det siger vores samarbejdspartnere...

Jesper Vinther Fruergaard
I
ndehaver af Designa Lemvig og Designa Herning

"Da vi trådte ind på fabrikken i Kjellerup og blev mødt af Designa teamet, kunne vi med det samme mærke, at vi havde fundet den rigtige partner - vi følte os hjemme. Vi mødte flere i Kjellerup, og de var alle yderst imødekommende og helt nede på jorden – det kunne vi vestjyder godt lide."


 

 

Peter Ulrichsen
Indehaver af Designa København og Designa Glostrup

”Lige fra vi havde første dialog, kunne vi mærke, at Designa var den helt rigtige partner for os. Samarbejdet mellem hovedkontoret og butikkerne er altafgørende. Den tætte og anderledes åbne dialog med hovedkontoret gør, vi kan have et serviceniveau, der ligger fantastisk højt.”

 

 

Kontakt

Er du klar til at starte din egen inspirerende rejse som Designa partner? 

Tøv ikke med at kontakte os for at udforske mulighederne og tage det første skridt mod at gøre din drøm til virkelighed.

Jan Lund Darø
Market Director

Tlf: +4525750140
E-mail: jld@designa.dk

Kaffebønne grafik
Designa Køkken erhverv