Axis - Petrolblå

Køkken fra kollektionen Color by DESIGNA

Tør du sætte farve på køkkenet? Farver skaber stemning og giver liv til hjemmet. Designserien Axis fås i petrolblå, som står godt med mange farver og materialer.

Det blå køkken består af køkkenlåger malet med petrolblå og praktiske grebslister langs køkkenmodulerne. Køkkenet er enkelt, og derfor er der rig mulighed for at påvirke helhedsudtrykket gennem valg af armatur, klinker, bordplade og lignende.

Dimensioner

Alternate Text
NYHED
68.727,- Prisen er for samlede skabe, skinner, sokkel og bordplader. Ekskl. hvidevarer, vask, armatur og belysning.

Pris/mdr. 1.375,-

*Ved ratebetaling over 50 mdr. rente og gebyrfrit. Kan ikke kombineres med kampagner eller rabatter.

Læs mere om ratebetaling her
Låge
Petrol blå malet (618)
Greb
AXIS - Profil aluminium & push
Bordplade
12 mm laminat
Kollektion
Color by DESIGNA

Funktionsmæssigt unikt design

Axis-serien er design- og funktionsmæssigt unikt med profilen placeret langs selve køkkenmodulerne og fungerer således som gribeliste, der gør det let at åbne skuffer og låger. 

Den øverste grebsprofil giver bordpladen et svævende udtryk og understreger det enkle og stringente i designet. Her vist i en opstilling med sorte linoleumsfronter og sort profil.

Enkelt, smukt og funktionelt.

Axis løfter det grebsfrie design

Axis løfter det klassisk nordiske grebsfrie design til højeste niveau. Axis-designet fås med profiler i børstet aluminium, sort og hvid og kan kombineres med et stort udvalg af glatte låger fra DESIGNAs sortiment.

Axis er inspireret af det klassiske koordinatsystem med X- og Y-akser og gør den enkle geometriske form smuk og helt stringent i sin fremtoning. 

Med Axis kan de elegante profiler kombineres med et utal af glatte låger fra DESIGNAs sortiment, som dermed giver maksimal frihed til at skabe sin helt egen og individuelle stil. 

Kig forbi og se AXIS by DESIGNA i vores udstilling

Book et uforpligtende møde med en af vores konsulenter. Få en god kop kaffe og en snak om mulighederne til dit nye køkken.

Book et møde

 

Lev livet hver dag - med garanti

Lev livet hver dag - med garanti

Garantier er en selvfølge, vi egentlig ikke snakker så meget om. Men vi har forståelse for, at det giver dig og din familie tryghed og glæde i det daglige. Og det er det, vi lever af.

 

Læs mere om garantier