Rustik natur eg lamel

Køkken fra kollektionen Nature by DESIGNA

LAMMELLÅGER I RUSTIK EG - designet med respekt for træets naturlige nuancer.

Mere nordisk bliver det næppe. Den nye lamelfront i rustik natur eg, hvor lys- og skyggevirkninger er med til at fremhæve træets naturlige nuancer.

Diskret og elegant højskabsvæg med hvide skabe fungerer perfekt sammen med en køkkenø med lamellåger. Praktisk til daglig, præsentabelt til gæster og pakket med et væld af funktionelle detaljer, som f.eks. integreret vinkøleskab.

Dimensioner

Alternate Text
207.553,- Prisen er for samlede skabe, sokkel og bordplader. Ekskl. hvidevarer, vask, armatur og belysning.

Pris/mdr. 4.151,-

*Ved ratebetaling over 50 mdr. rente og gebyrfrit. Kan ikke kombineres med kampagner eller rabatter.

Læs mere om ratebetaling her
Låge
Rustik natur eg lamel
Greb
Integreret og push
Bordplade
20 mm technistone
Kollektion
Nature by DESIGNA

Funktionsmæssigt unikt design

Axis-serien er design- og funktionsmæssigt unikt med profilen placeret langs selve køkkenmodulerne og fungerer således som gribeliste, der gør det let at åbne skuffer og låger. 

Den øverste grebsprofil giver bordpladen et svævende udtryk og understreger det enkle og stringente i designet. Her vist i en opstilling med sorte linoleumsfronter og sort profil.

Enkelt, smukt og funktionelt.

Axis løfter det grebsfrie design

Axis løfter det klassisk nordiske grebsfrie design til højeste niveau. Axis-designet fås med profiler i børstet aluminium, sort og hvid og kan kombineres med et stort udvalg af glatte låger fra DESIGNAs sortiment.

Axis er inspireret af det klassiske koordinatsystem med X- og Y-akser og gør den enkle geometriske form smuk og helt stringent i sin fremtoning. 

Med Axis kan de elegante profiler kombineres med et utal af glatte låger fra DESIGNAs sortiment, som dermed giver maksimal frihed til at skabe sin helt egen og individuelle stil. 

Kig forbi og se AXIS by DESIGNA i vores udstilling

Book et uforpligtende møde med en af vores konsulenter. Få en god kop kaffe og en snak om mulighederne til dit nye køkken.

Book et møde her

 

Lev livet hver dag - med garanti

Lev livet hver dag - med garanti

Garantier er en selvfølge, vi egentlig ikke snakker så meget om. Men vi har forståelse for, at det giver dig og din familie tryghed og glæde i det daglige. Og det er det, vi lever af.

 

Læs mere om garantier