Bogholder /
Økonomikonsulent

- Stillingen er besat -

Bogholder / økonomikonsulent til Designa i Lemvig – Herning – Thisted

Vi er et nyt stærkt team hos Designa i Lemvig, Herning og Thisted, hvor butikkerne er i rivende udvikling, og lige nu mangler dig, der kan hjælpe med at holde hånden under bogholderi og administration.

Vi søger derfor en medarbejder som tænder på tal, digitalisering og resultater. I tæt samarbejde med virksomhedens ledelse, får du ansvaret for bogholderi, rapportering og projektopfølgning i virksomheden, der tæller 3 afdelinger med privat- og erhvervssalg.

Arbejdsopgaver

•  Ansvar for månedsrapportering, regnskab og controlling.
•  Opfølgning på fakturering, kundeprojekter og lønsomhed på kunde- og projektniveau
•  Overblik over økonomi og drift inkl. likviditetsstyring
•  Debitor- og kreditorbogholderi
•  Dagligt ansvar for bank, forsikringer, øvrige administrative opgaver
•  Månedlige lønkørsler i lønsystemet Zenegy

Vi tilbyder dig

Vi tilbyder en stilling på 30-37 timer pr. uge, hvor du har rig mulighed for selv at forme og udvikle jobbet. God fast løn og pension og gode muligheder for at udvikle dig.

Vi er et team med fuld fart på, vi garanterer en varieret arbejdsdag hvor humør og seriøsitet går hånd i hånd.

Arbejdsplads: Lemvig

Hvem er du?

Du har flair for at forstå systemer, processer og forretningsbehov. Med din baggrund som bogholder, økonomikonsulent eller tilsvarende, motiveres du af at finde løsninger i tæt dialog med virksomhedens øvrige medarbejdere og ledelse. Du er en glad og imødekommende person med gennemslagskraft, som både kan arbejde selvstændig, og indgå i teams. Du har et godt overblik og trives med en struktureret hverdag, en hverdag som også kan byde på mange forskellige opgaver og deadlines.

Tiltrædelse

Vi vil gerne påbegynde samarbejdet med dig hurtigst muligt.

Er jobbet lige dig, har du lyst til at arbejde i et miljø med fuld fart på, have indflydelse på dagligdagen og jobbet, og vil du være en del af et positivt sjovt arbejdsmiljø, så send dit CV til hr@designa.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!