Butikschef

Om stillingen

Butikschef med brancheerfaring

DESIGNA Køkken i Aarhus er på 14 måneder gået fra én enkelt butik med 3 ansatte til 2 butikker med 15 ansatte. Nu er næste skridt kommet for organisationen og vi søger derfor en Butikschef, Kundechef, Teamleder eller flådeadmiral til privatafdelingen i flagskibsbutikken DESIGNA Aarhus. Denne afdeling består af 4 yderst kompetente kollegaer, som mestrer salgsfaget og forstår at designe æstetisk flotte løsninger med udgangspunkt i et praktisk design. 

Man vil dog have berøring med resten af organisationen som består af 1 erhvervsafdelingen, 1 privatafdeling i Herning, Backoffice og vores interne montørkollegaer.

PROFIL
Du magter at tage det fulde ansvar for butikkens drift, planlægning og daglig ledelse, hvor teamspirit sikrer at dine medarbejdere yder et højt serviceniveau. Du er vild med at inspirere og rådgive kunder ved salg af køkken, bad og garderobe. Grundlæggende er du erfaren og dygtig i salget men også i tegningen af køkkenløsninger kombineret med en passion for ledelse.

KVALIFIKATIONER
Praktisk erfaring med salg og tegning af køkken, bad og hvidevarer er et UFRAVIGELIGT krav. Gode salgsresultater som kan dokumenteres. Erfaring med at drive en forretning og et team. Engageret, udadvendt og med en positiv indstilling. Psykisk moden og professionel personlighed med en god lune er hvad topkandidaten besidder.

OM DIG
Du er en god leder med gennemslagskraft og serviceminded ud over det sædvanlige. Du er psykisk robust og forstår at holde hovedet koldt når  Du tager selv del i salget, er resultatorienteret og har en glad og positiv indstilling. Fleksibilitet er en selvfølge - også i forhold til arbejdstider.

VI TILBYDER
Du får helt sikkert mulighed for personlig udvikling med en hurtigt voksende virksomhed i ryggen. Du vil komme til at arbejde i en spændende køkkenbutik og du får alle muligheder for at skabe dig et job med frihed under ansvar. Du får en fuld oplæring i konceptet, tegnesystemet, leverandører og projektstyringssytemet. Der medfølger en løn, der modsvarer dine kvalifikationer og en attraktiv pensionsordning. Yderligere oplysninger om jobbet fås ved at kontakte Alex Grástein på 24487813.

TILTRÆDELSE
Vi venter gerne på denne kandidat og ansættelse vil ske så snart denne er fundet.

Vi ønsker KUN vedlagt CV og evt. referencer. Ønsker du at sende en motiveret ansøgning skal denne sendes i form af en introvideo hvor du kan fortælle os hvem du er, men dette er dog ikke et krav. Ovenstående modtages på ag@designa-aarhus.dk med markering: Butikschef