Erhvervssælger til DESIGNA Kolding

Om stillingen

Som erhvervssælger hos Designa Kolding, vil du komme til, at arbejde med et sortiment der er stort og unikt. Vi har fingeren på pulsen, og hos os finder du køkkener, som markedet efterspørger og som samtidig er til yderst konkurrencedygtige priser. Designa er 100% dansk ejet, og vi designer og producerer selv skabe på fabrikken i Kjellerup. 

Jobbet
Din opgave bliver, at udbygge vores allerede eksisterende kundeportefølje bestående af entreprenører, boligselskaber, tømrer og snedkere samt typehusfirmaer på erhvervsmarkedet.

Det er derfor en fordel, hvis du allerede har et betydeligt netværk, som ønsker dig som leverandør af inventar.

Du bliver en del af et meget engageret team, som alle har mange års erfaring i branchen.

Lidt om dig
Du er som person glad og optimistisk, har et godt overblik, og frem for alt, så har du styr på dine sager.

Du ved af egen erfaring, at samarbejde og inspiration mellem kolleger, kan løfte den samlede præstation. Branchekendskab er en nødvendighed. Du er fleksibel og kan lide, at have travlt. Du er udadvendt og lover aldrig mere end du kan holde.

Du får selvstændigt ansvar for opsøgende salg, tegning, beregning, tilbud og projektstyring med fokus på alle slags erhvevskunder.

Vi tilbyder

  • Attraktiv gage der modsvarer dine kvalifikationer
  • Telefon og bærbar pc
  • Pension & sundhedsforsikring
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte indehaver Morten Jochumsen på tlf. 20 45 74 41.
 
Send din ansøgning vedlagt CV og relevante bilag på mail til Morten Jochumsen  på mj@designa-kolding.dk – mærket ”Erhvervssælger”.
 
Forventet tiltrædelse: Snarest muligt, men vi venter gerne på den rette.
Hent som PDF