Købeguide

Nyt køkken - så let som 1-2-3

 

Vælg BOOK ET MØDE eller ring til jeres lokale DESIGNA-butik for at booke et møde med en af vores konsulenter. Til mødet medbringer I en skitse af rummet, hvor jeres nye køkken, bad eller garderobe skal indrettes. Tag mål af rummets højde, bredde og længde. Placér vinduer og døre, vand og afløb samt stikkontakter på skitsen. Husk at måle afstanden fra gulvet op til vinduer og stikkontaker. Under SORTIMENTSOVERSIGT fínder I en skabelon, som er nem at udfylde med alle mål. Brug den, så er I sikre på at få det hele med.
 


Sammen med køkkenkonsulenten har I god tid til at vælge den stil og indretning, der passer til jeres måde at leve livet på. Og som holder sig inden for det budget, I har sat af til jeres nye køkken.
I får en 3D-tegning og et uforpligtende tilbud med hjem, så I kan studere alle detaljer i fred og ro. Det er ingen sag for os at ændre i stort og småt, så I er sikre på at få den perfekte løsning.
 


Når I har godkendt det endelige tilbud, kommer køkkenkonsulenten hjem til jer og laver en kontrolopmåling. Derefter fremstiller og leverer vi jeres nye køkken, bad eller garderobe. Hvis I ønsker det, anbefaler vi gerne lokale håndværkere, som har solid erfaring med at montere produkter fra DESIGNA.

Book et møde med en konsulent

Book et uforpligtende møde med en af vores konsulenter. Få en god kop kaffe og en snak om mulighederne for nyt køkken, bad eller garderobe.

Book et møde her