Lågeoversigt

Her finder du en oversigt over vores store sortiment i køkken, bad, bryggers og skydedøre.

Vores sortiment spænder meget bredt - fra stilrene malede og folierede fronter til eksklusive, gedigne fronter med egestave eller linoleum. Lad dig inspirere af det store udvalg og find den stil, der passer til dig! 

Låger

Det er vel ikke for meget at kalde det køkkenets ansigt?

Når det kommer til valget af låger til dit nye køkken, er det en af de vigtigste beslutninger i købsprocessen. Lågen er med til at definere køkkenets samlede udtryk og er det ansigt, man møder hver eneste dag.

Derfor handler det om at finde præcis den stil, der passer bedst til din smag. Overvej om du er til farver eller hvide nuancer, om det skal være med greb eller grebsfri - og hvilket materiale, du er til. Her i oversigen kan du gå på opdagelse i vores store udvalg og lade dig inspirere. 

Se alle vores låger

Skydedøre

Sæt kulør på dine skydedøre og garderobeskabe

Det er altid rart, når tingene har deres egen plads - især i skabene. Det giver overblik og nem adgang til det, du lige skal bruge. Uanset om det ligger i en skuffe, hænger på en bøjle eller står i skostativet. Hos DESIGNA får du masser af muligheder til indretningen af dine garderobeskabe. Se de mange forskellige muligheder herunder.

Se alle vores skydedøre