sortkoekken_designa

Mørkt, modigt og fuld af karaktér

Hvorfor vælge et mørkt køkken? Lad dig overtale af varmen, stemningen og det eksklusive udseende.

Sæt stemningen med et mørkt køkken

Lever drømmen om et varmt, lækkert køkken, der oser (på den gode måde) af ro og harmoni? Så skal du være modig og gå efter et mørkt køkken. 

Et mørkt køkken findes i lige så mange nuancer og med designmæssige udtryk som ethvert andet køkken. Så læs med og bliv klogere på mulighederne hos Designa. Vi har med garanti også et køkken i mørke farver, der passer ind i dit hjem og til din personlige stil. 

Vi elsker den stemning, man kan sætte i et rum med et nyt, mørkt køkken - lad os vise dig mulighederne!

Book et gratis designmøde
Sort køkken
Sort køkken

Kan mit hjem bære et køkken i mørke farver?

Mange har den opfattelse, at et køkken mørke nuancer, måske endda sort, er de færreste forundt, fordi de mørke overflader stjæler lyset og får rummet til at syne mindre. Sådan er det heldigvis sjældent. 

Et mørkt køkken kan tværtimod give et rum karaktér og personlighed. Det hele handler om, hvilke materialer du vælger, hvilke farver du har på væggene, og om du ønsker at dit nye køkken skal harmonere med eller stå i kontrast til din indretning. 

Vælger du køkkenlåger i mørkt egetræ, kan overfladen brydes af en bordplade eller vægfarve i en lysere nuance. Det kan også give et fint udtryk at gå med en mørk låge på dele af køkkenet og en anden på resten. 

Hvis du er i tvivl, om det mørke køkken kan fungere hjemme hos dig, så kan du finde inspiration i vores sortiment her.

Sorte overvejelser om rum og lys
Sorte overvejelser om rum og lys
sort køkken_designa_natur

Kombinér favoritterne og skab et personligt køkken

Sort, brunt, lyst eller måske lidt af det hele? Det fantastiske ved køkkendesign er, at du kan kombinere de elementer, som passer ind hjemme hos dig og til din stil, lige som du ønsker det. 

Vi ser ofte, at vores kunder kombinerer en mørk køkkenlåge på køkkenøen med en lysere skabsvæg - eller omvendt. Det er også smukt at sætte en af vores låger fra kollektionen Nature, som har masser af struktur og varme, sammen med en mere enkel låge fra eksempelvis Silk eller Color. Blandingen af det mørke og lyse eller farverige sætter en tyk streg under personligheden i køkkenet og skaber kontraster i rummet.

Bliv inspireret af cases her
Sorte køkkener i mange nuancer og udtryk
Sorte køkkener i mange nuancer og udtryk

Eksklusivt leverum med fokus på detaljerne

Vælger du et nyt køkken med mørke overflader, så har du en gylden mulighed for at skabe et eksklusivt leverum med køkkenelementer, der danner den perfekte ramme om dit liv. 

Det kan være i form af en smuk, mørk Dekton-bordplade, der er ridse- og varmefast. Perfekt både til børnefamilien og til gourmetkokken. Vil du bryde det mørke, kan du vælge et armatur i messing eller stål, som kan stå i kontrast. Det samme gælder sammensætningen af greb og køkkenfronter, som kommer i forskellige mørke træsorter, linoleum og laminat.

Vil du læse mere om detaljerne, der skaber dit nye køkken, så kan du blive klogere på de mange køkkenelementer her

Snavs og fedtede fingre
Snavs og fedtede fingre

Vi hjælper dig i mål med køkkendrømmen

Dit køkken danner rammen om mange af de gode, vigtige stunder i dit liv. Derfor tager vi vores rådgivning meget seriøst. 

Bliv klar til et gratis og uforpligtende designmøde med en af vores indretningskonsulenter - og forbered dig på spørgsmål, for dem stiller vi mange af. Vi vil nemlig gerne lære dig og din families behov og rutiner godt at kende, så vi i fællesskab kan designe det helt rigtige nye køkken til jeres liv.

Book et møde her
gråt og sort køkken
gråt og sort køkken

Find din Designa butik

Én ting er at kigge på køkkener online. Noget helt andet er at opleve et køkken i virkeligheden. Mærke materialerne. Opleve de mørke toner og farverne i køkkenet. Prøve de mange funktioner af.

Så hvad venter du på?  

Vi glæder os til at byde dig velkommen i en af vores mange Designa butikker rundt omkring i Danmark.

Find din nærmeste Designa butik
Find din lokale DESIGNA butik
Find din lokale DESIGNA butik