DESIGNA lancerer linoleumsfronter i lækkert design

November 2018

DESIGNA følger nu op på forårets lancering af 10 farvede køkken- og badfronter med endnu flere farver til produktpalletten. Køkkenproducenten er nemlig klar med hele fem trendy farver i en ny serie af eksklusive linoleumsfronter til både køkken og bad.

De fleste kan sikkert genkende linoleum, som et slidstærkt og gedigent materiale, der er bredt anvendt til gulve. Men nu er materialet også på vej ind i køkkenet, hvor det vinder frem som overflade på bordplader og nu på køkken- og badfronterne.

DESIGNA er med helt fremme i denne udviklingen og lancerer derfor nu fem trendy linoleumsfarver på køkken- og badfronter. Det er farverne grøn, grå, antracit, beige og blå.

Lækkert design med unikke kvaliteter
– Linoleum er et organisk materiale med en række unikke kvaliteter. Den matte overflade giver et eksklusivt og varmt udtryk, og så er det enormt slidstærkt, ligesom der stort set ikke efterlades fingeraftryk, fortæller Designchef hos DESIGNA, Brigitte Kürzel og fortsætter:

– Linoleum har dermed en række egenskaber, som gør materialet oplagt at anvende i køkkenindretningen, hvor det giver en helt unik fremtoning, der understreges af de eksklusive 24 mm tykke fronter med trækant, siger hun.

Miljøvenligt materiale
Linoleum er blandt andet fremstillet af linolie, harpiks, kalkstensmel, træmel og pigmenter og er dermed et naturmateriale, som harmonerer godt med tidens trend, hvor naturen, træstrukturer og det organiske i høj grad tegner trenden i indretningen.

– Linoleumsfronterne passer perfekt i vores store sortiment, hvor det er oplagt at matche med for eksempel sokler, grebsprofiler og kanter i forskellige typer af egetræ. Det er således muligt at sammensætte præcis det, man måtte drømme om, siger hun.

5 tips til den optimale køkkenindretning

  1. Farver er netop nu super hotte, men vælg det, du ved, du vil kunne lide i mange år fremover.
  2. Kig på de forskellige matrialer og overvej, hvad der betyder mest for dig i forhold til kvalitet og vedligehold.
  3. Husk det praktiske! Dit køkken skal bruges, så tænk godt over, hvordan du bruger køkkener og indret det derefter.
  4. Køkkenløsninger, hvor du frit kan bestemme, hvordan skuffer og skabe placeres, er guld værd.
  5. Skal du have en køkken-ø, så husk, at det er smart med opbevaringsplads i form af skuffer og skabe på begge sider.

"Alle fem linoleumsfarver fås til både køkken og bad og kan opleves i DESIGNA butikkerne og fås både som grebsfri, til push open eller med greb monteret."

Forslag til billedtekst:

  • Linoleum Blå/Natur Eg Køkken: En eksklusiv linoleumsfront i 24 mm med massivtræskanter – her vist med lædergreb. Bemærk frisider, sokler og låger på øen, som er udført i en finér i natur eg og skaber en flot kontrast til den blå linoleum. Vejl. pris: 71.239,- inkl. skabe, sokkel, bordplader og bro i linoleum med kant i massiv træ. Ekskl. hvidevarer, vask, armatur og belysning.
  • Linoleum Grøn Køkken: En flot grøn linoleumslåge med kanter i natureg her vist i en Bricks by DESIGNA opstilling. Bemærk detaljen på frisiderne, hvor åreretningen følger topskabene og skaber en flot harmoni i det samlede udtryk. Vejl. pris: 64.143,- inkl. skabe, sokkel, bordplader og bro i linoleum med kant i massiv træ. Ekskl. hvidevarer, vask, armatur og belysning.
  • Linoleum Antracit Bad: Den karakteristiske Z-form fører den klassiske modul tænkning ud i badet og er både funktionelt og designmæssigt elegant i sit formsprog. Den mørke linoleum i antracit med massivtræskanter og frisider i sort egefinér sætter prikken over det berømte ’i’. Vejl. pris: 23.436 inkl. skabe, indbygningsskabe i væg, bordplade og vask. Ekskl. skydedøre, armatur, belysning og spejl.