Laminatbordpladen er praktisk og prisvenlig

Laminatbordpladen er blandt favoritterne i danske hjem, og det er ikke uden grund. Som køkkenbordplade pryder den ethvert køkken med sine mange designmuligheder. Få overblik over alle fordele og hvad du skal være opmærksom på. 

Praktisk, prisbevidst og nem at vedligeholde

… er de tre største fordele ved en laminatbordplade. Det er derfor et godt bordpladevalg til både dit køkken, bryggers og badeværelse. Laminat er et kunstmateriale, der består af sammenpresset papir og lim, som sættes på en spånplade og overfladebehandles, så den får den slidstærke overflade.
 

Få svar på: Hvad koster et nyt køkken?

Det prisbevidste bordpladevalg

Et nyt køkken har flere udgifter, og derfor er det en god idé at prioritere i budgettet. En laminatbordplade befinder sig i den lave ende af prisskalaen, uden at gå på kompromis med hverken design eller kvalitet. Det giver muligheden for at kræse andre steder, og du får dermed en flot og praktisk bordplade til en overkommelig pris.
 

Find dine køkkenelementer

Vælg mellem flere farver og mønstre

Hvis du vælger en bordplade i laminat, skal du ikke være bange for at gå på kompromis med dine designdrømme. Der findes et stort udvalg af farver og mønstre til laminat.

Vælg mellem forskellige stenmønstre eller et look med imiteret træ. Begge løsninger er praktiske, da eventuelle pletter og ridser nemt kamufleres i mønsteret. Skal det være mere stilrent, kan du gå efter hvidt laminat, som klæder ethvert køkken.
 

Se udvalget af laminat

Behøver kun minimal vedligeholdelse

Laminatbordpladen kræver næsten ingen vedligeholdelse udover en ren klud dagligt. Du skal dog altid sørge for, at du fjerner pletter med det samme, så du undgår, at de sætter sig fast. Det gælder særligt for laminatbordplader i lyse farver.

Undgå desuden at bruge rengøringsmidler med kraftige syrer og baser samt stålsvampe, der kan ridse bordpladen.
 

Find dit nye køkkendesign

Undgå skader på bordpladen

Selvom laminat er et slidstærkt materiale, er der visse ting, du skal være opmærksom på for at passe bedst muligt på bordpladen.

Benyt altid et skærebræt, og pas på, at du ikke ridser bordpladen med ru overflader fra eksempelvis lertøj og støbejernsgryder. Brug også altid bordskånere og lignende under varme gryder og bradepander.
 

Læs mere om vedligeholdelse

Du er designeren

Hos DESIGNA er du designeren. Vores indretningseksperter er dog altid klar til at hjælpe og vejlede, hvis du brug for hjælp til opmåling eller indretning.

Besøg gerne nærmeste DESIGNA-butik, og mærk laminatbordpladen, inden du beslutter dig. Her kan du også få svar på alle de spørgsmål, du har.
 

Find nærmeste DESIGNA-butik