Hvilke køkkenskuffer skal du vælge?

Køkkenskuffer skaber overblik. Sokkelskuffer, skuffeskabe og indvendige skuffer er alle med til at højne funktionaliteten i et køkken, men hvad skal du prioritere? Vi guider dig i valget af køkkenskuffer.

Vælg mellem fire skuffeløsninger

Hos DESGINA er du designeren. Ikke to køkkener er ens, og derfor får du muligheden for selv at bestemme, hvad du vil prioritere i dit nye køkken. Det er også en af årsagerne til, at vi tilbyder fire forskellige typer af køkkenskuffer:

  • Basic: Praktiske køkkenskuffer for den prisbevidste.
     
  • Luxus: Elegante køkkenskuffer med soft-luk og fuldudtræk.
     
  • Exclusive: Eksklusive køkkenskuffer med høje sider, soft-luk og fuldudtræk.
     
  • Træ: Massiv træskuffe med soft-luk og flot detalje, hvor logo brændes på siden.

Mix & match, som du vil

Med de skuffeløsninger, du kan vælge hos DESIGNA, kan du sammensætte dine moduler med bredder og dybder, der passer til dine behov.

Vores køkkenskuffer fås i bredder fra 40 - 100 centimeter (dog ikke 90 cm og ikke 70 cm i Axis). Det gør samtidig, at du kan få plads til alt fra store gryder til det pæne service.

Hvad gemmer sig bag facaden?

Selvom køkkenlågerne er ansigtet udadtil, har det, der gemmer sig bag lågen, i høj grad betydning for den samlede pris på et køkken.

Vælger du eksempelvis skabe med skuffer, skal du sætte dobbelt så meget af i dit budget, end hvis du vælger skabe med hylder. Skuffeskabe og bakkeskufferne er med til at højne funktionaliteten, mens skabe med hylder er en mere prisvenlig løsning.
 

Læs: Hvad koster et nyt køkken?

Plads til det hele – og mere til

Vi har gemt vores eksklusive løsning, Exclusive, helt bagerst i skuffen – du ved der, hvor det kræver fuldudtræk for at se, hvad der gemmer sig. Udover fuldudtræk har Exclusive høje sider, der gør, at intet falder ud af skuffen.

Exclusive inviterer til et elegant og praktisk indretningssystem, der kan sammensættes, som du ønsker. Skuffeserien gør det let at finde plads til både gryder, pander og bestik. Derudover kan Exclusive bære op til 50 kilo, og skuffen glider elegant i med soft-luk.
 

Har du styr på din skuffeindretning?

Detaljer, der ikke skuffer

Den sidste skuffeløsning er i træ. Massivt træ. Dog ikke bunden, den er i finér. Her får du en køkkenskuffe, hvor der er kælet for samtlige detaljer. Vores træskuffer leveres nemlig med logoet brændt på siden af skuffen.

Derudover får du en køkkenskuffe med soft-luk, som sikrer, at skuffen glider helt lydløst i. Desuden får du et væld af muligheder, da træskufferne fås i alle størrelser, som du kan supplere med både bestikindsatser eller indsatse til køkkengrej - ligeledes i massivt træ.
 

Se alle køkkenmaterialer

25 års garanti på bevægelige dele

I din hverdag åbner og lukker du køkkenskufferne flere gange, end du tror. Heldigvis er det ikke noget, du skal bekymre dig om hos DESIGNA. Du åbner og lukker bare alt det, du har lyst til. Vi giver nemlig 25 års garanti på alle køkkenskuffer, skinner og hængsler.
 

Læs mere om vores garanti

Udnyt pladsen med sokkelskuffer

Det er de små detaljer, som gør forskellen i hverdagen. Her kan sokkelskuffer være den gennemtænkte detalje, der gør, at du udnytter hver centimeter i køkkenet. Sokkelskuffer udnytter pladsen i soklen optimalt – og det kan især være en god opbevaringsløsning i et mindre køkken, hvor pladsen kniber.

Vil du høre mere om intelligente skuffeløsninger, kan du bestille et uforpligtende møde. Her kan vores indretningseksperter hjælpe dig med at finde den mest optimale løsning.
 

Book et uforpligtende møde

Book et møde med en konsulent

Book et uforpligtende møde med en af vores konsulenter. Få en god kop kaffe og en snak om mulighederne for nyt køkken, bad eller garderobe.

Book et møde her