graakoekken_designa

Det grå køkken – stilfuldt og tidsløst

 Til dig, der vil skabe et karakterfuldt leverum med harmoniske kontraster.

 

Går du med grå køkkendrømme?

Hvis ja, så forstår vi dig faktisk godt. Stadigt flere lader sig friste af den grå farvepalette og vælger at montere flotte, grå køkkener i deres hjem. Det er en forfriskende udvikling i køkkentrenden efter så mange år, hvor nye køkkener enten var hvide eller sorte.

Her repræsenterer den grå farve en skøn mellemvej og åbner samtidigt op for et varmere og meget mere personligt udtryk, når du er på udkig efter et nyt køkken til dit hjem.    

Gråt køkken
Gråt køkken

Køkkener i mange grå varianter

Hvordan ser dit grå drømmekøkken ud? Er det et mørkegrå køkken? Et koksgrå køkken? Eller er det mere et lysegråt køkken, som du ser derinde for dit indre blik? Den grå farve kommer nemlig i uendeligt mange nuancer. Et koksgrå køkken har et noget mere bombastisk og dramatisk udtryk end det lette lysegrå køkken.

Uanset om du er til det mørkegrå eller lysegrå udtryk, har farven potentiale til at blive en af de helt nye klassikere. Ikke bare er det en smuk og tidsløs farve, den er også nem at kombinere med naturmaterialer som træ, sten og metal og andre farver i hjemmet. Det er nærmest kun fantasien og din personlige smag, der sætter grænsen for udtryksmulighederne.

Det er nærmest kun fantasien og din personlige smag, der sætter grænsen for udtryksmulighederne.

Bliv helt klar til køkkenmøde med os
Køkkener i mange grå varianter
Køkkener i mange grå varianter
gråt køkken_designa_natur

Ikke to grå køkkener er ens

Gråt og råt eller sofistikeret og stilfuldt? Den grå farve løber med mange køkkenhjerter, og det skyldes blandt andet den ro og afdæmpethed, den udstråler, mens den samtidigt er i stand til at forstærke kontraster til andre materialer og farver. 

Forestil dig bare et lysegrå køkken med træbordplade i kombination med lette naturfarver på vægge. Her er den lysegrå farve netop med til at fremhæve et let og naturligt skandinavisk udtryk. 
Samtidigt kan den grå farve også forstærke den rå og industrielle køkkenstil ved at kombinere en koksgrå farve med stål, cementgulve og flisevægge.

Ja, der er ikke to grå køkkener, der er ens. Og det skyldes de uendelige kombinationsmuligheder, som den grå farve giver adgang til. Således kan den grå farve være en raffineret og elegant farvemarkør i det romantiske landkøkken såvel som i det rå, industrielle madværksted.  

Ikke to grå køkkener er ens
Ikke to grå køkkener er ens

Find inspiration til dit grå køkken

Med alle de grå nuancemuligheder i kombination med andre materialer og farver kan det være svært at lægge sig fast på, hvilke valg der skal træffes. Er man til det mørkegrå eller lysegrå? Og hvad med bordplade og armatur? Derfor er det en rigtig god idé at lade sig inspirere af, hvordan andre har udlevet deres grå køkkendrøm. 

Find inspiration og søg løs på apps som Instagram og Pinterest – og her på siden. 

Vores dygtige køkkendesignere glæder sig til at hjælpe og vejlede dig, når du er klar til dit første køkkenmøde.

Book møde med en køkkendesigner
gråt og sort køkken
gråt og sort køkken
gråt køkken_designa_natur

Gråt, blåt, hvidt eller noget fjerde?

Der er så mange farve- og udtryksmuligheder, når du er på inspirationsjagt efter dit nye køkken. På samme måde som den grå farve, giver også det grønne køkken masser af sjæl og karakter til hjemmet. Det samme gør sig gældende med både sorte og hvide køkkener. 

Du kan også besøge Christinna og Kamillas smukke, blå Designa køkken, som byder på en mørk og minimalistisk køkkenoplevelse med silkebløde fronter. Oplev det blå Silk by Designa køkken lige her.   

Silk by DESIGNA - blåt køkken
Silk by DESIGNA - blåt køkken

Købsprocessen hos Designa

Hos Designa ved vi, at det at vælge nyt køkken er en proces fyldt med drømme, overvejelser, praktik - og masser af spørgsmål. Vi står klar til at hjælpe dig hele vejen.  

Fra de indledende snakke og inspiration til planlægning af dit nye køkken og montering i dit hjem.  

Book dit køkkenmøde i dag og kom et skridt nærmere dit nye køkken.  

Book dit møde her
blank
kaffe

Find din lokale Designa butik

Én ting er at kigge på køkkener online. Noget helt andet er at opleve et køkken i virkeligheden. Mærke materialerne. Opleve farverne. Prøve de mange funktioner af.  

Så hvad venter du på?  

Vi glæder os til at byde dig velkommen i en af vores mange Designa butikker rundt omkring i Danmark.

Find din nærmeste Designa butik
Find din lokale Designa butik
Find din lokale DESIGNA butik