Har du styr på køkkenplanlægningen?

Der er flere ting, som du skal tage stilling til og overveje, når du er på udkig efter et nyt køkken. Hos DESIGNA hjælper vi dig trygt og sikkert gennem planlægningen af dit nye køkken, så du har overblikket fra start til slut.

Fra køkkendrøm til virkelighed

Flere veje til det færdige resultat

Sådan kommer du godt i mål

I din køkkenplanlægning er der ikke altid én bestemt vej til det færdige resultat. Faserne overlapper tit hinanden, og typisk vil du under planlægningen opleve, at der er forskel fra person til person på, hvor lang tid det tager at komme fra en fase til den næste:

 • Inspirationsfase
 • Planlægningsfase
 • Materiale- og designvalg
 • Levering og montering
 • Det perfekte resultat
   

Find dit nye DESIGNA-køkken

Start med at finde inspiration

Fundamentet for et køkken bliver støbt i inspirationsfasen, og inspiration kan du finde alle tænkelige steder. Du kan blandt andet finde din inspiration hos venner og familie, på nettet eller hos din nærmeste DESIGNA-butik.
 

Besøg din nærmeste DESIGNA-butik

Grib idéerne

En god idé er, at du overvejer, hvad du synes, der fungerer godt i de køkkener, du ser. Er det madlavning, der er i fokus, eller fungerer køkkenet som samlingspunkt? Tænk over, hvilke ønsker og behov du har. Hvad vil gøre dig glad i køkkenet?
 

”Lad dig ikke begrænse. Det er ikke sikkert, at alt kan lade sig gøre, men i inspirationsfasen må du gerne drømme – og det er uanset, om du skal renovere eller have nyt køkken.”
 

Forny eller renovere?

Find inspiration i vores kataloger
Find inspiration i vores kataloger

Udforsk vores kataloger og lad dig inspirere. Du kan få dem ganske gratis i din lokale DESIGNA-butik, eller se dem alle lige her.

Udforsk vores kataloger

Planlæg ud fra dine behov

Du ender med det bedste resultat, hvis du ved, hvad der gør dig glad i hverdagen. Derfor anbefaler vi, at du gør dig en håndfuld overvejelser, inden du bevæger dig videre i din køkkenplanlægning:

 • Hvad er du glad for i dit nuværende køkken?
 • Hvad savner du i dit køkken i dag?
 • Hvordan skal du bruge køkkenet?
 • Hvad kan og vil du selv stå for?
 • Hvornår skal køkkenet stå færdigt?

Jo flere inputs, du selv kommer med, desto bedre bliver outputtet. Og bare rolig – ved du ikke, hvad du skal prioritere, hjælper vores indretningseksperter dig gerne på rette spor på et uforpligtende møde i butikken.
 

Få råd til valg af køkkenlåger

Få økonomien på plads

Hvad koster et nyt køkken?” er det spørgsmål, vi oftest bliver stillet, når det drejer sig om køkkenplanlægning. Svaret er, at prisen er individuel og afhænger af flere faktorer: Design- og materialevalg, størrelsen på køkkenet og hvad du selv kan og vil stå for. Det er derfor dine præferencer, behov og færdigheder, der er med til at afgøre prisen.
 

Læs om finansiering

Fra 25.000 til 100.000

Vælger du prisbevidst, når du vælger dit nye køkken, kan du komme langt for 25.000 kr., men omvendt kan du også få et nyt køkken, der koster over 100.000 kr. Det handler alt sammen om prioriteringer.
 

Hvad koster et nyt køkken?

Tilvalg, fravalg og de rette valg

Ikke to køkkener er ens. Nogle foretrækker et nyt køkken til den bedste pris, mens andre er til materialer med et unikt design i eksklusiv kvalitet. Der er ikke noget, der er rigtigt eller forkert – og det ene udelukker ikke det andet.

Hos DESIGNA har vi et af markedets bredeste sortimenter, der gør, at du kan designe et individuelt køkken. Med vores udvalg af skabe, skuffer og indretninger kan du sammensætte en løsning, der passer præcis til dig og rammerne for dit liv.
 

Få råd til valg af materialer

Få hjælp af vores eksperter

Det vigtigste er, at du er tryg gennem hele din køkkenplanlægning hos DESIGNA. Derfor hjælper vi gerne med opmåling af dit køkken, tegning, bestilling, levering og montering. Vores personale er eksperter i at indfri ønsker, og guider dig gerne i en bestemt retning.

Sammen med indretningseksperten får du god tid til at vælge den stil og indretning, der passer til din måde at bruge køkkenet på. Vi holder os naturligvis inden for budgettet, og udarbejder en 3D-tegning med et uforpligtende tilbud, som du kan studere i fred og ro.
 

Bestil et uforpligtende indretningsbesøg

Levering og montering

Når du vælger DESIGNA, kan du vælge en leveringsform og montering, der passer til dig – og det giver samtidig mulighed for at påvirke prisen på dit nye køkken. Vælg mellem tre løsninger:

 • Du henter i butikken og samler selv
 • Vi leverer hjemme hos dig, du samler selv
 • Vi leverer alt samlet hjemme hos dig

Hvis du ønsker det, anbefaler vi gerne lokale håndværkere, der har solid erfaring med at montere vores køkkener.
 

Læs mere om levering

Det perfekte resultat

Hos DESIGNA sælger vi mere end et køkken. Vi sælger rammen om det gode hverdagsliv, hvor vi samles, hygger og mødes med de mennesker, vi holder af. Ligesom mennesker er forskellige, skal dit køkken også være det.

Derfor er det dig, der er designeren, når du vælger et DESIGNA-køkken. Du bestemmer, hvordan dit køkken skal se ud, og så hjælper vi med alle de ting, du har behov for.

Book et møde med en konsulent

Book et uforpligtende møde med en af vores konsulenter. Få en god kop kaffe og en snak om mulighederne for nyt køkken, bad eller garderobe.

Book et møde her