Skab overblik med skuffeindretning

Skuffer skal give overblik, og din indretning af køkkenskufferne spiller en betydelig rolle for arbejdsglæden i køkkenet. Få inspiration til en praktisk og elegant skuffeindretning.

Vælg praktiske skuffer

Det skal være nemt at finde de redskaber, du skal bruge i køkkenet, og de skal helst ligge det samme sted hver gang.

Med en overskuelig skuffeindretning har du alt, du skal bruge indenfor rækkevidde. Du undgår i modsætning til hyldeskabe, at du skal ned på alle fire for at få fat i et fad, der er endt bagest i skabet.
 

Se vores skuffeløsninger

Indret skuffen med eg

Eg er et materiale, der giver et eksklusivt look og rene linjer. Vælger du skuffeelementer i eg, kan du ikke undgå at blive glad, hver gang du åbner skufferne. Det er et godt valg til dig, der ikke vil gå på kompromis med detaljerne.
 

Bliv klædt på til at vælge køkkenelementer

Vælg et fleksibelt skuffesystem

Med indsatserne fra vores ORGALINE-serie får du en fleksibel skuffeindretning, hvor du selv definerer størrelsen på inddelingerne. Med fuldudtræk får du plads til alt fra knive og gafler til nøgler og pung. Serien er udformet i stålbakker, som giver et moderne utryk.
 

Se de forskellige skuffesystemer her

Den prisbevidste skuffeindretning

Er du på udkig efter en praktisk og prisvenlig skuffeindretning, er vores skuffeindsatser i hård plast det oplagte valg. Med de foruddefinerede rum er din opgave blot at vælge i hvilke rum, de forskellige ting skal placeres.
 

Læs også: Hvad koster et nyt køkken?

Tag højde for arbejdsstationerne

Du opnår det bedste flow i køkkenet, hvis du tager højde for tre arbejdsstationer; skære, skylle og stege, når du indretter dine køkkenskuffer.

Hav eventuelt en kolonialskuffe med krydderier og en skuffe med paletter og grydeskeer tæt på kogepladen, og lad dine knive være tæt på din skærestation.
 

Indret køkkenet optimalt

Gennemtænkte hverdagsdetaljer

Det er ikke meget, der skal til, før du mærker en betydelig forskel i køkkenet. Overvej om du skal have et affaldssystem i optimal arbejdshøjde. Placerer du en affaldsspand tæt på din skærestation, kan du nemt skubbe grøntsagsrester i skraldespanden, uden det falder på gulvet. Det er en af de små, gennemtænke detaljer, der øger din arbejdsglæde.
 

Få styr på køkkenplanlægningen

Få hjælp til at vælge

Det er små detaljer, der gør forskellen i hverdagen. Når du vælger et DESIGNA-køkken, er det dig, der er designeren. Vores indretningseksperter står altid klar til at hjælpe og vejlede dig.
 

Find nærmeste DESIGNA-butik

Book et møde med en konsulent

Book et uforpligtende møde med en af vores konsulenter. Få en god kop kaffe og en snak om mulighederne for nyt køkken, bad eller garderobe.

Book et møde her