Classic by DESIGNA

En serie af låger i romantisk og landlig stil

Classic by DESIGNA er vores kollektion af fronter, som alle har det til fælles, at det er tidløse klassikere inden for det nordiske køkkendesign.

Kollektionen byder blandt andet på en serie af fronter med rammer, der er den klassiske nordiske, landlige stil. Rammelåger kan med enkelte virkemidler forandres fra romantisk og herskabelig stil til en mere kantet version.

Uanset om du er til det helt rendyrkede herskabelige look eller en fusion med andre og mere rå overflader, materialer og teksturer, vil Classic by DESIGNA kollektionen inspirere dig til at skabe dit eget, personlige udtryk.

Soft-close er en selvfølge

Soft-close er den stille glæde i hverdagen. Lågerne lukker blødt og lydløst med et blidt skub. En lille luksus med stor effekt, som er med til at skabe harmoni i hverdagen.

Soft-close er integreret i alle skabe fra DESIGNA uden merpris. Sådan bidrager soft-close til daglig nydelse i køkkenet. Soft-close er skabt til at gå stille med dørene i mange år.

Affaldssystemer

Hos DESIGNA finder du et bredt udvalg af affaldsspande, som gør det nemt at sortere affaldet. Affaldssystemerne er praktiske og hygiejniske, da de er nemme at tage ud og rengøre. Affaldsspandene monteres i en skuffe evt. ved siden af vaskeskabet og er dermed nemt tilgængelige. Kan også tilkøbes som løse affaldsspande. 

 

 

Kig forbi og se Classic by DESIGNA i vores udstilling

Book et uforpligtende møde med en af vores konsulenter. Få en god kop kaffe og en snak om mulighederne til dit nye køkken.

Book et møde her