Classic by DESIGNA

En serie af låger i romantisk og landlig stil

Classic by DESIGNA er vores kollektion af fronter, som alle har det til fælles, at det er tidløse klassikere inden for det nordiske køkkendesign.

Kollektionen byder blandt andet på en serie af fronter med rammer, der er den klassiske nordiske, landlige stil. Rammelåger kan med enkelte virkemidler forandres fra romantisk og herskabelig stil til en mere kantet version.

Uanset om du er til det helt rendyrkede herskabelige look eller en fusion med andre og mere rå overflader, materialer og teksturer, vil Classic by DESIGNA kollektionen inspirere dig til at skabe dit eget, personlige udtryk.

Nyhed: Nyfortolkede klassikere til dit gode køkkenliv

Vi udvider CLASSIC by DESIGNA-kollektionen med stilrene rammelåger. En elegant nyfortolkning af en gammel klassiker. Grå, hvid, blå eller grøn? Det er op til dig. De nye rammelåger fås i fire modefine farver, så de harmonerer med din indretning. ​ ​

Rammelågen egner sig til mange forskellige grebstyper eller med push-funktion og giver et strejf af klassisk dansk design i en moderne nyfortolkning.

Kig forbi og se Classic by DESIGNA i vores udstilling

Book et uforpligtende møde med en af vores konsulenter. Få en god kop kaffe og en snak om mulighederne til dit nye køkken.

Book et møde her