Hvilke køkkengreb skal du vælge?

Dit valg af greb til køkkenet har ikke blot betydning for helhedsindtrykket, men også for den daglige gang i køkkenet. Grebene skal stilmæssigt matche dine køkkenskabe og køkkenlåger, og samtidig passe til, hvordan du bruger køkkenet. Få vores to bedste råd til, hvad du skal overveje, når du vælger nye køkkengreb.

To overvejelser, når du vælger greb

Når du skal have et nyt køkken, er der flere ting, du skal overveje. For de fleste er valg af køkkengreb ikke det vigtigste punkt i køkkenplanlægningen. Alligevel er der især to ting, du skal tage højde, når du vælger nye køkkengreb:

  • Hvilken køkkenstil skal grebene passe til?
  • Hvordan er dine arbejdsgange i køkkenet?
     

Få styr på køkkenplanlægningen

Tag hånd om detaljerne

Små detaljer gør ofte en stor forskel. Dit valg af køkkengreb er ikke nogen undtagelse. De giver nemlig mulighed for at fuldende stilen i køkkenet, men køkkengreb kan også højne funktionaliteten med en brugervenlig placering der, hvor hånden automatisk søger hen.
 

Se vores udvalg af køkkengreb

Hvilke greb passer til din stil?

Smag er forskellig. Heldigvis. Derfor er der heller ikke en bestemt type køkkengreb, som passer til en specifik køkkenstil – det er, og vil altid være, en smagssag.

En fordel ved omhyggeligt at vælge greb til køkkenet er dog, at de har en overraskende stor betydning for det samlede udtryk. Det betyder, at du kan understrege din stil i køkkenet, uanset om din stil er farverig, klassisk eller landlig.

Hvordan bruger du køkkenet?

Tænk gerne over, hvordan du bruger dit køkken, når du vælger køkkengreb. Skal du ofte i et tungt højskab? Har du en tung skuffe, hvor du opbevarer alt porcelænet? Eller har du et ønske om hvidevarer, hvor køleskabslågen er en integreret del af køkkendesignet?

Hvis det er tilfældet, er det ikke altid hensigtsmæssigt med et lille knopgreb. I stedet skal du vælge et køkkengreb med et større håndtag, som bedre egner sig til lågens vægt.
 

Få råd om valg af køkkenskabe

Nytænkning af køkkengreb

Med Axis by DESIGNA får du et innovativt designkoncept i et enkelt, nordisk design, som har elegante geometriske former og en stringent fremtoning.

Axis by DESIGNA er design- og funktionsmæssigt unik, da profilen er placeret langs selve køkkenmodulerne og fungerer som gribeliste, der både kan placeres horisontalt og vertikalt. Enkelt, smukt og funktionelt.
 

Udforsk Axis by DESIGNA

Skab sammenhæng i boligen

Det er ikke blot i køkkenet, at greb er et effektivt værktøj til at modernisere boligen. Det samme gælder for badeværelset og garderoben. Overvej derfor, om det vil give mening også at skifte greb de steder. Det skaber en sammenhæng i boligindretningen og er både prisvenligt, effektfuldt og overkommeligt.  

Ønsker du hjælp til indretningen, kan du bestille et uforpligtende møde med en af vores indretningseksperter.
 

Book et gratis møde

Book et møde med en konsulent

Book et uforpligtende møde med en af vores konsulenter. Få en god kop kaffe og en snak om mulighederne for nyt køkken, bad eller garderobe.

Book et møde her